StoryEditorOCM
ŽivotIMA MOTA

Pogledajte kako je gospođa iz Stona uvjerila kupce u afrodizijačke moći svojih kamenica: Učinit ćete da se vaša žena smije još jače...

Piše M. Klarić
10. svibnja 2018. - 18:28
kam1.JPG

I ptice pjevaju kako kamenice s kvalitetnim seksom itekako veze imaju. A da sve ne počiva samo na narodnoj predaji svjedoče i  izjave ljudi od struke, medicinara.

"Kamenice, baš kao i pinjole, bogate su cinkom koji je potreban za proizvodnju sperme. Sirove kamenice su bogate i D-aspartičnom kiselinom i N-metil-D-aspartatom, koji povećavaju razinu testosterona, što bi u teoriji moglo povećati libido" - izjava je dr. Karen Boyle iz bolnice John Hopkins koja prisnažuje teoriji.

Po onoj iz naroda, legendarni ljubavnik Casanova znao je pojesti i 50 sirovih kamenica za doručak. Sad, ne baš na 50 komada, jer što je previše previše je, ali na pristojnih, onako prihvatljivih 7-8 po turi,  Ljiljana Bebek iz Stona na duhovit i simpatičan način potiče kupce namjernike.

I, kako smo posvjedočili iz prve ruke, dobro joj ide. Jer koji bi Casanova ili onaj koji bi Casanova želio bar ponekad biti, može odoljeti poruci na oglasnoj ploči: Učinite da se vaša žena danas smije još jače...
Ma dajte gospođo pola kila, kilo dapače...

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
27. rujan 2023 16:19