StoryEditorOCM
Životfrancuski chic

Plovidbom na otvorenom moru Izipizi predstavio omiljene sunčane naočale

Piše Promo
25. svibnja 2023. - 09:01

Nakon limitirane kolekcije Sweet Sunset koja nas je oduševila prošlog, ovo ljeto poznati francuski brend naočala pripremio nam je novo lijepo iznenađenje, Crystals, novu IZIPIZI ljetnu capsule kolekciju koja svoj oblik poprima u znaku transparentnosti.

Nova je kolekcija, uz već postojeće modele, predstavljena u Splitu iz kojeg su se ljubitelji i prijatelji brenda otisnuli na pučinu na luksuznoj jedrilici Lady Gita čija je profinjenost dodatno istaknula eleganciju nove IZIPIZI kolekcije.

Po prvi put u IZIPIZI-ju, boje se izražavaju samo kroz leće, koje se igraju svjetlom poput dragocjenih dragulja kako bi ponudile jedinstvenu viziju koja nudi zaštitu kategorije 3. Svaki od amblematskih oblika marke nudi drugačiju boju leća. Emerald za #C, Turquoise za ikonične pantos #D, Amber za trapezasti oblik #E i konačno Amethyst za okrugli #G. Ove boje živim su odsjajima istaknute jasnoćom potpuno prozirnih okvira, po kojima je ova kolekcija i dobila ime.

No, ovaj stilski novitet nije jedini koji je prisutan u capsule kolekciji ljeto 2023. Po prvi put četiri modela naočala za odrasle dostupna su i u Junior varijantama (5-10 godina), savršeno usklađenim s modelima za odrasle.

Leće naočala ove delikatne kolekcije, snažnog su, blistavog i dubokog karaktera, a inspirirane su dragim i poludragim kamenjem, pa je tako okvir modela Emerald inspiriran smaragdom koji  simbolizira ponovno rođenje, mudrost, ljubav i plodnost, model Turquoise nadahnut je tirkizom koji istjeruje negativnu energiju da bi je pretvorio u pozitivnu, Amber jantarom koji donosi vitalnost, radost života i karizmu, a Ametiste donosi smirenost i spokoj, te moć protiv stresa i pritiska.

Konačno, kao i svi novi IZIPIZI modeli, i oni u Crystals kolekciji izrađeni su od biomaterijala koji se sastoji od 45% ricinusovog ulja.

Sve novosti vezane uz ovaj brend možete pratiti na službenim Facebook i Instagram stranicama.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
16. travanj 2024 23:55