ŽivotPRESRETNE RODITELJICE

Partnerica srbijanske premijerke Ane Brnabić rodila njihovo prvo dijete, evo kako će se zvati

Piše M.K.
brnabic00

Partnerica srbijanske premijerke Ane Brnabić, Milica Đurđić, rodila je danas u Beogradu, objavio je ekskluzivno "Blic".

"Milica Đurđić je rodila dječaka, a porođaj je protekao u najboljem redu" - rečeno je za "Blic" u kabinetu premijerke Brnabić.

Kako se saznaje, dječak će se zvati Igor.

Srbijanski mediji su ranije javili kako se atraktivna liječnica Milica Đurđić, inače zaposlenica Kliničkog centra Srbije, podvrgla izvantjelesnoj oplodnji.

Posljednjih mjeseci se nije pojavljivala s Anom Brnabić u javnosti, čuvala je trudnoću na porodiljnom dopustu.

Mediji su s velikom znatiželjom pratili jedno od prvih službenih putovanja srpske premijerke, u Norvešku, gdje je povela svoju partnericu Milicu.

"Ana i Milica su u ozbiljnoj vezi. Obje su posvećene karijeri, ali i jedna drugoj, što je vjerojatno prvi uvjet za stabilnu vezu kakvu su njih dvije izgradile tijekom zajedničkih godina. Baš su sretne i zaljubljene.

Milica je lijepa, obrazovana, atraktivna i uspješna žena. Njih dvije su živjele zajedno prije nego je Ana postala premijerka" - ispričao je svojevremeno izvor za Kurir.

Premijerka i liječnica su se, prema pisanjima medija, upoznale u beogradskom gay klubu.

"Razmjenile su kontakte i počele se sve češće viđati. Međutim, otkad je postala predsjednica Vlade, Brnabić je prorijedila pojavljivanje u javnosti s djevojkom, iako njihova veza nikad nije bila tajna za Anine najbliže rođake i prijatelje" - pisao je Kurir.

Pisalo se i kako je Ivica Dačić, kad je poznao dr. Đurđić, izvalio nesuvislu šalu. Navodno je rekao: "Šteta što tako dobra riba ne voli muškarce".

#ANA BRNABIć