StoryEditor
Životveliki dan

Opravdavate li ovakav postupak? Buduća mladenka otpustila frizerku i izazvala niz kritika: 'Cijela je bila tetovirana, mojoj majci je bilo neugodno…’

Piše L.L.
16. ožujka 2019. - 18:42
sajam_vjencanja37-140215

Jedna mladenka naišla je na žestoke kritike kada je prije svog 'velikog dana' odlučila otpustiti frizerku.

Naime, neimenovana žena je osam mjeseci prije vjenčanja angažirala frizerku koja je u međuvremenu otišla sa svog radnog mjesta. Kada je došla napraviti pokusnu frizuru (tri mjeseca prije vjenčanja), u studiju su joj kazali kako će posao napraviti druga zaposlenica, a mnogi smatraju kako reakcija buduće mladenke nije bila prikladna, piše Mirror Online.

- Žena koja je trebala raditi moju frizuru jednostavno nije bila u redu… Ne šalim se. Moja majka koja mi je bila pratnja, morala je otići na zrak jer joj je bilo neugodno u njezinu prisustvu, ali i zbog nekih stvari koje su u salonu govorili – započela je svoju priču koju je podijelila na stranici Mumset.

- Frizerka je bila puna tetovaža (obje ruke i vrat) i imala je duge umjetne nokte – dodala je nesretna mlada koja smatra da se našla u neugodnoj situaciji jer se sve odvijalo tri mjeseca prije vjenčanja, ali u komentarima nije naišla samo na riječi podrške.

- Imaš tri mjeseca za riješti cijelu situaciju. Ne bih to baš nazvala krizom.

Ovo je smiješno. Zar ljudi koji se trebaju vjenčati zaista razmišljaju o ovakvim stvarima - poručili su joj čitatelji.

Puno tetovaža i umjetni nokti? Kakav horor! Horor! – ironična je bila jedna među njima.

Izdvojeno

08. kolovoz 2020 20:42