StoryEditor
ŽivotADRENALINSKI GUŠTI

Naš proslavljeni sportaš u Visu se 'ladiškao', ali i trsio na maloj jedrilici da pokaže manevarske talente: tata još ima vremena dok ne dođu male blizanke

Piše M.K.
21. listopada 2019. - 11:35

Minulog vikenda se odvijala jedna od "muškijih" regata, ona viška, u sklopu koje se prvi dan "dimilo" od Splita do Visa, drugi se natjecanje odvijalo u viškoj luci, a trećeg dana ekipe su krotile vjetar i milje vraćajući se za Split.

U ovoj je avanturi i adrenalinskom "napoju" trijumfirala posada jedrilice "Polet Furioso" iz splitskog JK Labud.

Među brojnim sudionicima naša je fotoreporterka naletjela i na Ivicu Kostelića, koji je jedriličarske gušte i znanja demonstrirao na maloj, 6-5 metara dugoj jedrilici "Diamant 650", na kojoj je uživao i u svim blagodatima dalmatinskog babljeg ljeta.

Još je relativno izvedivo "naći vrijeme za sebe" dok si tata svojici djece, no kad se, za koji mjesec, familija proširi za još dva člana, dvije male curice koje stižu na svijet, Kostelić će bome morati dobro "hendlati" sa svime, da ukalkulira i ove morske užitke.

Ivica i supruga Elin u ožujku iduće godine, naime, postat će roditelji i dviju djevojčica.

"Svi smo presretni i jako uzbuđeni, a sestricama se posebno vesele naši sinovi, 5-godišnji Ivan i 3,5 godišnji Leon" - ispričao je za Gloriju Ivica Kostelić, četverostruki olimpijski viceprvak, koji radi kao savjetnik trenera u Hrvatskom skijaškom savezu.

I prije nego što su se vjenčali 2014. godine, Ivica i Elin priželjkivali su veliku obitelj, a to će im se sa curicama koje stižu na proljeće, definitivno i ostvariti.

A da Ivica Kostelić voli morske dubine gotovo jednako kao i sniježne bjeline pokazao je više puta, uvijek rado sudjelujući u međunarodnim i domaćim regatama, poput one koja se vozi na dionici Vodice - Jabuka.

Krajem ljeta uživao je na onoj monegaškoj, o čemu su svjedočile i objave na Instagramu.

Ondje se pohvalio i videom i osvojenim 3. mjestom na južnodalmatinskoj regati na dubrovačkom akvatoriju.

 

 

 

#IVICA KOSTELIĆ#VIŠKA REGATA

Izdvojeno

02. srpanj 2020 04:31