Životlako ćete ih ukrasti

Mlada mama ima predobre ideje za ukrašavanje malenog doma: Instagram luduje za ovim profilom, evo kako u malo kvadrata unijeti blagdanski duh, a ne zagušiti prostor

Piše T.S.M.
shutterstock_1526189735-1

Kad počnemo kititi domove blagdanskim ukrasima, često čak i najprostraniji interijeri postanu pretrpani i zagušeni. Ne zna čovjek gdje bi se okrenuo, a da nešto ne sruši. A tek u stanovima standardne kvadrature, skučene garsonjere da ne spominjemo...

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Synne ? (@interior.mum) on

No nemojte da vas obeshrabri manjak kvadrata, čak se i maleni domovi mogu lijepo i zgodno urediti kako bi zasjali u blagdanskom ruhu, a da vam se ne čini da ste u 'ćibi'.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Synne ? (@interior.mum) on

Kako lijepo okititi životni prostor od tek tridesetak kvadrata možete vidjeti na Instagram profilu jedne vrlo cool mlade mame iz Norveške čije fotografije interijera na profilu interior.mum oduševljavaju pratitelje. Njih čak 4o tisuća!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Synne ? (@interior.mum) on

 

'Bacite oko' i naći ćete pregršt zanimljivih ideja za uređenje, a mnoga od njenih rješenja moći ćete replicirati bez pretjeranog troška. Trebat će vam samo mao mašte, spretnosti i blagdanskog duha.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Spotlight on my HOME (@spotlightonmyhome) on

Ipak, jednog se pravila nastojte držati, riječ je o staroj mudrosti iz kineskog Feng Shuija: prije nego se bacite na (pre)uređivanje, zamislite energiju koja se kreće kroz prostor u koji se spremate intervenirati. Ako je ne možete zamisliti da slobodno protječe, na taj se zahvat nemojte odvažiti. Isto vrijedi za dekoriranje.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Synne ? (@interior.mum) on

 
#MALI STAN