StoryEditor
Život'FOR JE MENI MILA MAJKA'

Mirta Šurjak totalno u bijelom istakla duge noge i preplanuli ten, godišnji na Hvaru očigledno godi

Piše M.K.
25. kolovoza 2018. - 00:27
mirta00

"I kad gube i kad tuku...", "Nikad ti nećemo okrenut leđa mi...", "I nakon pobjede, i kad ti ne ide, uvijek sam uz tebe" - tek su neki od brojnih stihova posvećenih Hajduku koji svjedoče navijački žar koji se nikad ne gasi, bez obzira na rezultate, bez obzira na igrače i trenere, bez obzira na strategije i politike.

Ne tvrdimo da je Mirta Šurjak u hvarskoj noći osvanula sva u bijelom samo radi neupitne ljubavi prema voljenom klubu, ali nemoguće je HTV-ovu reporterku i dokazanu strastvenu navijačicu Bijelih ne dovesti u takav kontekst, kad se pojavi baš u ovakvoj kombinaciji.

Bijela boja je, u svakom slučaju, naglasila i Mirtin preplanuli ten, tako da ne sumnjamo da naveliko uživa u blagodatima najsunčanijeg dalmatinskog škoja, na kojemu tradicionalno provodi svoj godišnji odmor.

 

Hvar summer nights #forjenamimilamajka❤️

A post shared by Mirta (@mirta.surjak1) on


I kad se javila s prvog dana "dopusta", poklonici su ishvalili njezinu iguru u kratkim jeans hlačicama, a za večerašnju varijantu dobila je novu turu komplimenata.

Mirta Šurjak već je seksi etno haljinom u Sinju mamila uzdahe, a sad je na godišnjem u vrućim hlačicama i topiću potvrdila koliko je stesala figuru

"Vrhunska", "Lipo bome", "Prelipo..." - poručuju joj njeni fanovi.
 

 

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
01. kolovoz 2021 05:36