ŽivotNIŠTA PLAVO, NIŠTA ZATVORENO

Meghan Markle ignorirala sve: drznula se ogriješiti o pravila odjevanja za kraljičin rođendan, društvene mreže gore od rasprava

Piše M.K.
9. lipanj 2018. - 19:22
meghan00

Britanska kraljica Elizabeta od 1981. godine uz paradu Trooping the Colour vezuje službenu proslavu svog rođendana. Kao i svi službeni kraljevski događaji, i ovaj nalaže određena pravila odjevanja.

Poželjno je da uzvanice, a posebice članice najuže obitelji, nose kreaciju u svijetloplavoj boji, a svi članovi kraljevske obitelji pridržavaju se "normativa" i da rukavi nipošto ne budu prekratki.

Najfriškija članica familije i najobožavanija nevjesta na svijetu, vojvotkinja od Sussexa Meghan Markle, na kraljičinom se rođendanu pak pojavila u pastelnorozoj haljini i to otvorenih ramena.

Meghan golih ramena u kreaciji s potpisom Amerikanke Caroline Herrere smjesta je postala junakinja brojnih rasprava na društvenim mrežama, kao i na britanskim portalima, poput The Suna.

Njezina fotografija spojena uz onu Kate Middleton, koja, dakako, niti po jednom detalju nije prekršila "dress code" podijelila je očekivano javnost.


Jedni slave njezinu slobodoumnost i ne robovanje pravilima koja "nisu od nikakve presudne važnosti za čovječanstvo", dok joj zaljubljenici u britansku kraljevsku obitelj to zamjeraju.

Ističu i kako se ni slobodoumna lady Diana nije odlučivala tako "prkositi kraljičinim pravilima".

"Prekrasna Kate, buduća kraljica!", "Kate je ljepša!" - kliču poklonici datumom starije, ali rođenjem mlađe nevjeste.

"Meghan je zadivljujuća! Starija je od Kate, a izgleda mlađe!" - ne daju se ni oni skloniji nekonvencionalnijoj vojvotkinji.

Analitičare događanja zabavljao je i stav Kate Middleton.


"Kate se ponaša kao da je ovo njezin balkon!" - komentirali su video koji prikazuje kraljevsku obitelj na terasi Buckinghamske palače dok promatra počasne zrakoplovne prelete.

"Pa i jest njezin, Camilli ovdje nije mjesto u prvom redu!" - nisu se dali obožavatelji para iz druge nasljedne linije.

#KATE MIDDLETON#MEGHAN MARKLE