StoryEditorOCM
ŽivotIZAZOVI I POBJEDE

Matea Jelić je na putu do zlata prošla kalvariju: od niskih udaraca joj je pukla rodnica, iskompliciralo se, iz najteže faze digao ju je slučajan susret s Janicom

Piše M.P.
27. srpnja 2021. - 09:14
Kninjanka iz skromne i složne obitelji na putu do cilja prošla je kroz teške ozljede, no odustajanje nije bilo opcijaAnte Čizmić/Cropix

Zvijezda hrvatskog taekwondoa, 23-godišnja Matea Jelić, apsolutna je "grande" vijest i jučerašnjeg i današnjeg dana, nasmijana Kninjanka ostvarila je spektakularnu pobjedu u Tokiju, postigavši dosad najveći uspjeh hrvatskog taekwondoa u povijesti.

Prije nje bronce su osvajale Sandra Šarić i Martina Zubčić u Pekingu 2008., Lucija Zaninović u Londonu 2012. i Toni Kanaet u Tokiju.

Članica splitskog kluba "Marjan" u svom je intervjuu kojeg je ranije dala za Gloria.hr dokalazal kolika je veličina i snaga njezinog duha, koja u konačnici uvijek izdvaja pobjednike od ostalih.

Ova Kninjanka iz skromne i složne obitelji na putu do cilja prošla je kroz teške ozljede, operacije i borbu sa svega 15 godina - no odustajanje nije bilo opcija.


"Tijekom jed...

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
21. travanj 2024 20:33