StoryEditorOCM
ŽivotPromo

Kupnjom i izradom božićnih kolača u City Centeru one uljepšajte blagdane korisnika Centra ‘Juraj Bonači‘

Piše PROMO
2. prosinca 2022. - 14:20

NAJSLAĐI NAČIN DA POKAŽETE VELIKO SRCE

Znate li da se u subotu, 3. prosinca, obilježava Međunarodni dan osoba s invaliditetom? Upravo tim povodom City Center one i Centar "Juraj Bonači" pripremaju humanitarnu aktivnost, a sudjelovanjem u njoj dat ćete svoj doprinos kupnji nove ljuljačke za korisnike Centra "Juraj Bonači" te se ujedno odlično zabaviti u neodoljivom blagdanskom ozračju.

Naime, u subotu, 3. prosinca, svratite u City Center one na druženje te zajedno s korisnicima i djelatnicima Centra "Juraj Bonači", a pod mentorstvom vještih slastičara hotela "Lav" i studenata Visoke škole Aspira, pripremite najfinije božićne kolačiće. Naći će se tu raspucanci i prhki keksi s limunom, vanilija kiflice, rafioli, londoneri, kroštule, fritule i još svašta nešto, a ako niste vješti u pripremi slastica – ne brinite se, tu su i kutije kolačića već spremne za uživanje koje možete kupiti.

Ovaj kreativni pothvat odvijat će se od 9 do 21 sat u prizemlju City Centera one, a okupljene će u prijepodnevnim satima zabavljati glazbeni duo Romana i Andrija, dok će u popodnevnim satima nastupati Lorena Bućan i Helena Gudelj.

I zato, ove subote ne propustite učiniti dobro djelo. Vidimo se! 

 

 

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
02. veljača 2023 08:38