StoryEditor
ŽivotZa 11 kuna po danu

Karte za splitski Dota 2 turnir puštene u prodaju: kupite ih online ili uživo, evo detalji

Piše L. L.
18. veljače 2019. - 15:25
rgx time: 3.4093856811523E-5

Karte za AMD Sapphire Dota Pit turnir u slobodnoj su prodaji. Riječ je o najduljem eventu ovakve prirode dosad održanom u Splitu budući da će Spaladium Arena, čitavih sedam dana, od 22. do 28. travnja biti transformirana u arenu gdje će najbolje ekipe u ovoj iznimno popularnoj računalnoj igrici izići na megdan jedne drugima.

– Dobili smo dobar termin što se turnira tiče. Školski praznici počinju 18. travnja, a sama nastava starta 29. travnja, u ponedjeljak. Tako da smo baš "upali" u proljetne praznike, zbog čega se nadamo dobroj posjećenosti Spaladium Arene za vrijeme cijelog turnira. Kako ćemo organizirati nagradne igre i razna druženja, a sve kako bismo što više ljudima približili gejmersku kulturu, vjerujem kako ćemo uspješno zadobiti pažnju kako mladih, tako i onih starijih – kazao je organizator turnira Ivan Marušić.

Što se ekipa tiče, ujedno i najvećeg mamca za publiku, one u trenutku pisanja teksta nisu bile poznate. Razlog je jednostavan – još traje borba za prikupljanjem vrijednih bodova koji će osmeročlanim timova osigurati pozivnicu za splitski turnir, koji stoji uz bok natjecanjima u Birminghamu, Mumbaiju, Kijevu, Macauu, Katowicama i Bukureštu. Svjetske Dota 2 ekipe na njima će marljivo prikupljati nove bodove, ovaj put za svojevrsno finale svjetskog prvenstva u spomenutoj igrici, Valveov The International Shanghai 2019.

Ekipa koja osvoji to natjecanje s pravom se može nazivati najboljima za tekuću godinu.
Nekoliko je klasa karata, od kojih najjeftinija iznosi 80 kuna, što je 11 kuna po danu, i za nju gledatelj može s tribine uživo svjedočiti obračunu najboljih ekipa u igrici Dota 2.

Za 150 kuna, odnosno 20 po danu, nude se Dota Pit Gold karte, koje kupcima omogućuju gledanje natjecanja s tribina, službenu majicu turnira, kao i mogućnost potpisivanja iste majice od strane igrača (Dota 2 Player Sign Session).
Najskuplje ulaznice, Dota Pir Premium, "teške" su 250 kuna.

Podijeljeno s čitavim tjednom, to je 35 kuna po danu, a osim gledanja turnira iz partera dvorane, taj papirić vlasnicima nudi i spomenuto potpisivanje majica, ali i mogućnost sudjelovanja u vrijednim nagradnim igrama.

Karte se mogu kupiti online (na ovom linku), ali i uživo u Splitu, Šibeniku, Zadru, Makarskoj, Hvaru, Dubrovniku, Zagrebu, Rijeci... Precizan popis gradova i prodajnih mjesta može se naći i na Facebook stranici samog eventa.

#DOTA PIT# SPALADIUM ARENA# TURNIR# KARTE

Izdvojeno