StoryEditor
ŽivotPROLJETNO-LJETNA GARDEROBA NEZamisliva je bez klasičnog outfita

Kaki odijelo za sve prigode

Piše PSD.
10. ožujka 2008. - 19:43

Uobičajeno je, dolaskom toplijih dana, prijeći na svjetliju odjeću. Za takvu je priliku idealno nabaviti jedno kaki odijelo koje će u radnom okruženju sigurno proći zapaženije od sivog ili modrog.

Ipak, plavkasta košulja i radna atmosfera nisu jedine mogućnosti kaki odijela.
Naime, uz bijelu košulju i tanku crnu kravatu odijelo ove boje prigodno je za bilo koju svečaniju priliku za toplijih mjeseci.

 Uz polo majicu i tenisice idealno je za slobodno vrijeme u gradskom okružju. Može se i odvojeno nositi - sako izvrsno ide na jeans, a hlače se mogu kombinirati s kratkom vjetrovkom.

Miu Miu, Rag & Bone, Junya Watanabe i Comme des Garçons nude zanimljive modne interpretacije klasičnog odijela, dok Dolce & Gabbana, Ralf Lauren i Valentino imaju nešto klasičnije primjerke.

Kako se za kaput uvijek kaže da je najvažnija investicija za zimsku garderobu te da na njemu ne treba štediti, isto bi se moglo reći za kaki odijelo kada je u pitanju proljetno-ljetna garderoba.

Uglavnom, ako pri kupnji odaberete odijelo koje vam savršeno pristaje, bezbroj načina kombiniranja učinit će ga odjevnim predmetom na koji ćete se vraćati svake sezone s prvim toplim danima te ga nevoljko spremati s prvim dalaskom zime. Investicija će se sigurno isplatiti.

T.K. BATALIĆ 

Izdvojeno

11. srpanj 2020 09:46