StoryEditorOCM
ŽivotA EVO I ZAŠTO

Kajganu mutite s mlijekom, a u vodu za tjesteninu stavljate sol? Radite totalno krivo! Ovo je 11 potpuno pogrešnih navika u kuhinji, odmah prestanite s njima

Piše M.P.
23. rujna 2021. - 10:15


1. Začini se mogu dodati u jelo u bilo kojoj fazi

Većinu začina je potrebno malo popržiti na početku kuhanja kako bi pustili aromu, izuzetak je garam masala – začin koji se dodaje na kraju kuhanja jer pojačava okus jelu.


2. Rajčice moraju u hladnjak

Rajčice su posebne i po tome što ih nije potrebno stavljati u hladnjak, jer će i tekstura i okus biti promijenjeni, i to ne na bolje.

Umjesto toga, čuvajte ih na tamnoj površini, a jednom kada primijetite da im ističe rok trajanja, morate ih pojesti u roku 4 dana.

Kako biste ubrzali sazrijevanje, stavite ih u papirnatu vrećicu s bananama ili jabukom koji će ubrzati proces.


3. Kajgana se priprema s mlijekom

Za savršenu kajganu ne trebate ništa više osim uobičajenih začina i malo maslaca.


Ako dodate ...

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
19. travanj 2024 11:06