StoryEditorOCM
ŽivotU CAVTATU održan GASTRO-ENO FESTIVAL

Kad kuhari spremaju bokun juga i kap jubavi

Piše PSD.
2. travnja 2009. - 12:47

U cavtatskom hotelu Croatia održan je gastro-eno festival naslovljen “Bokun juga i kap jubavi”. U organizaciji Općine Konavle i Turističke zajednice Konavala, a uz koordinaciju Mislava Burđuleza, kuhari SKMER-a održali su kuharski show u kojem  su im se pridružili eminentni hrvatski glumci i novinari: Vedran Mlikota, Predrag Vušević Pređo, Slobodan Nano Vlašić i drugi.

Saruni sa šalšom i orzom

Filet od saruna treba marinirati u soku od naranče i limuna oko dva sata te potom gratinirati u pećnici na 120 stupnjeva oko tri minute. Gratin smjesu napravite od prezle s maslinama, origanom, maslinovim uljem i domaćim dalmatinskim sirom. Šalšu s dimljenim pedočama, prošekom, svježom bazilikom i mrkvom pripremiti ovako: češnjak u ...

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
17. travanj 2024 09:29