StoryEditor
ŽivotOVISAN O OPERACIJAMA

Je li ovo normalno? Najprije je ugradio mišiće na trbuhu, a sad ih vadi: muškarac kojeg nazivaju ljudskom lutkom ponovo šokira javnost, a o njegovim zahvatima snimaju se dokumentarci

Piše I. P.
13. studenog 2019. - 18:51

Brazilac Rodrigo Alves kojeg nazivaju ljudskom lutkom već godinama puni medijske stupce svojim izgledom koji je rezultat silnih plastičnih operacija o kojima je ovisan.

Nedavno se podvrgnuo još jednom ozbiljnom postupku u kojem su liječnici izvadili prethodno ugrađene trbušne mišiće kako bi iz trbuha izvukli salo koje su potom stavili u njegovu stražnjicu, budući da je htio prćastu pozadinu, kakvu ima dosta njegovih sunarodnjaka.

Sve to ovaj 36-godišnjak napravio je pred kamerama, za jednu njemačku medijsku kuću koja je o njemu snimala dokumentarac.  

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Rodrigo Alves (@rodrigoalvesuk) on

- Mislim da ljudima šaljem pogrešnu poruku jer nisam radio na svom izgledu kao što rade ljudi koji se muče u teretani. Ja sam svoj izgled platio. Osim toga, mišići na trbuhu bili su malo i smiješni, nemaju smisla jer se ne podudaraju s ostatkom mog tijela - riječi su kojima je Alves objasnio zašto iz svog tijela vadi implantate koje je sam želio prije 8 godina kad ih je ugradio.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Rodrigo Alves (@rodrigoalvesuk) on

Alves je dosad imao preko 70 zahvata.

- Svoje plastične operacije vidim kao način da pokažem svoj osobni razvoj. Nikad nisam želio izgledati kao Ken ili lutka, kako me često zovu. Samo sam želio biti poseban i pokazati ljudima da je u životu sve moguće - kaže on.

Također, on poručuje ljudima da moraju biti svjesni da s izgledom s kojim su se rodili ne moraju živjeti ako im se ne sviđa. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Rodrigo Alves (@rodrigoalvesuk) on

Rodrigo se nada da će ući u Guinnessovu knjigu rekorda kao osoba koja je prošla najviše zahvata na licu i tijelu. Pod nožem je bio sedamdesetak puta.

Tvrdi da su iz Guinnessa planiraju o njemu snimiti film, ali im treba vremena da okupe sve liječnike koji su sudjelovali u njegovoj transformaciji.

Izdvojeno

06. kolovoz 2020 13:32