StoryEditor
ŽivotEskalirat će!

Je li ovo najpristojnija 'drama' za koju ste čuli? Žena ljubavnici svoga muža poslala pismo, ono što je napisala postalo hit na Internetu

Piše J. V.
3. kolovoza 2018. - 22:23
iStock-492601310

Svatko na prevaru reagira na svoj način: neki u napadu bijesa razbiju dotadašnjoj boljoj polovici stakla na automobilu, neki u smeće bace sve što je dotadašnji dragi/ draga ostavio/la za sobom, lete uvrede i psovke - sve filmske situacije koje možete zamisliti, jer život piše i luđe scenarije od holivudskih.

Kakve god bile, reakcije su ipak očekivane: povrijeđen je ego, izgubljeno povjerenje, tu je i ljutnja - sve se izmiješa u jedno, a u takvim momentima postane se teže kontrolirati.

No reakcija prevarene Britanke ne može se smjestiti ni u jednu od spomenutih kategorija ni situacija. Žena je, nakon što je saznala da ju muž vara, sjela i ljubavnici napisala - pismo. Ne u obliku hrpe uvreda i psovki, prijetnji i ucjena - sasvim pristojnu zamolbu.

"Emilia na adresi 36 ***, molim te prestani spavati s mojim mužem", sve je što je prevarena gospođa napisala i lijepo "okačila" ljubavnici na adresu. 
 


"Incident" se dogodio u  Walthamstowu, u sjevernom Londonu, a društvene mreže priča je obišla nevjerojatnom brzinom. Korisnici Twittera nikada nisu s više oduševljenja reagirali na priču o prevari, budući da je količina zdravog razuma i nekonvencionalnosti koju je pokazala prevarena supruga jednostavno - neočekivana.

"Stvari se zahuktavaju u Walthamstowu", "Eskalirat će!", "Je li ovo najpristojnija drama koju ste ikada vidjeli?", pišu oduševljeno po Twitteru, hvaleći hladnu glavu prevarene žene koja je pokazala stav i zadržala dostojanstvo, a pritom i nasmijala Internet do suza.
 

 

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
22. lipanj 2021 19:31