StoryEditorOCM
ŽivotPRIKUPLJENO 250 TISUĆA KUNA

Indira Levak se nikad ne odvaja od supruga, Franka stigla u crno-bijeloj kreaciji, Ćorluku nismo vidjeli

Piše M.K.
26. studenog 2018. - 11:06

Tijekom humanitarnog koncerta "Deseti korak u život", održanog sinoć u Hrvatskom narodnom kazalištu u Zagrebu, za stipendiranje mladih bez odgovarajuće roditeljske skrbi prikupljeno je oko 250.000 kuna.

Novac će omogućiti školovanje mladima koji nakon završetka srednje škole moraju napustiti domove za djecu bez odgovarajuće roditeljske skrbi i udomiteljske obitelji. Novac je prikupljen od ulaznica i pozivima na humanitarni telefon, gdje su obol dala brojna poznata lica poput Nine Violić, Katje Kušec, Milana Bandića, Mirka Fodora, Željka Mavrovića, Ornele Vištice, Stipe Drviša, Korane Gvozdić, Ivana Šarića i drugih. Akcija inače traje do 12. siječnja.

Fotoreporteri su u backstageu u dobrom raspoloženju snimili Indiru Levak, koja se ne razdvaja od svog supruga Miroslava, a s njima se ugodno družio i Željko Mavrović.

Franku Batelić nije pratio suprug Vedran Ćorluka, a ona je, odjevena u crno-bijelu svečanu haljinu, svoj doprinos akciji dala i nastupom na pozornici, baš kao i Mia Dimšić, Jole, Giuliano, Željko Bebek, Psihomodo pop i drugi.

Dosad je u akciji stipendirano više od 450 mladih, a prikupljeno je više od 20 milijuna kuna.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
01. lipanj 2023 04:59