StoryEditor
Živottamo je zabava

I svjetske face ga obožavaju: ovaj poznati dalmatinski noćni klub upravo je okrunjen prestižnim priznanjem, evo koje su mjesto među sto najboljih zauzeli...

Piše M.Dr.
15. studenog 2019. - 22:03
revelin

Ovaj noćni klub jedini je iz Hrvatske koji se našao na listi Top 100 najboljih klubova svijeta, a listu je objavila prestižna svjetska organizacija, International Nightlife Association.

Riječ je o Culture Club Revelinu.

U Kolumbijskoj Bogoti naime, održan je šesti po redu kongres International Nightlife organizacije, u sklopu kojeg su i objavljeni ovi rezultati. Nominirano je 300 noćnih klubova iz čak 53 zemlje svijeta. 

Struka je razmatrala popis izvođača, PR i marketing, VIP sekciju, kvalitetu usluge, nacionalna i međunarodna priznanja, akustične mogućnosti, ozvučenje, lokacija, uređenost interijera...

Sto najboljih biralo se unutar 37 zemalja, među kojima Španjolska predvodi sa 22 kluba, SAD sa 16 te Velika Britanija sa 9 klubova u "Top 100".

Prvi na listi je španjolski klub Hï Ibiza, slijedi ga Cavali Club Dubai iz Dubaia. Dubrovački Revelin zauzeo je 45. mjesto.

Revelin nije stran ni poznatim facama - prije dva mjeseca britanska pjevačica Ellie Goulding odlučila je svoj medeni mjesec provesti u Hrvatskoj, a zabavu je organizirala upravo u Culture Clubu Revelin u Dubrovniku.

Nakon što se krajem kolovoza ove godine udala za svog dugogodišnjeg dečka, Caspera Joplinga, mladenci su se na prvo bračno putovanje uputili u Dubrovnik. Svečanoj ceremoniji su prisustvovale brojne zvijezde, a među uzvanicima je bio i Orlando Bloom i Katy Perry. 

"Culture Club Revelin mjesto je u kojem sadašnjost susreće prošlost. Jedan od najboljih svjetskih klubova nalazi se u jedinstvenom okružju petstoljetne kule Revelin u Dubrovniku", opis je kluba na službenoj stranici

#DUBROVNIK#KLUB REVELIN

Izdvojeno

06. srpanj 2020 01:04