StoryEditor
ŽivotStiže beba!

Evo zašto su Meghan i Harry sretnu vijest objavili tek sada: razlog zbog kojeg su odgađali će vas totalno oduševiti

Piše Marija-Maja Čović
15. listopada 2018. - 12:04
2018-08-13T085637Z_1933165794_RC1A96029780_RTRMADP_3_BRITAIN-ROYALS-MARKLE.JPG

U proljeće stiže još jedna kraljevska beba, Meghan Markle, supruga princa Harryja, je trudna. Sretnu vijest je jučer objavila Kensingtonska palača nakon što su vojvotkinja Meghan i Harry sletjeli u Sydney na početku 16-dnevne turneje tijekom koje će posjetiti nekoliko zemalja.

Vijest nije puštena u javnost ranije jer Meghan i Harry, dakako, nisu željeli odvući pozornost s vjenčanja njegove rođakinje, princeze Eugenie, koja se u petak udala za Jacka Brooksbanka u Windsoru. No, mladi par je vijest o Meghaninoj trudnoći podijelio s kraljicom Elizabethom II. i ostatkom kraljevske obitelji tijekom primanja priređenog nakon vjenčanja princeze Eugenie, svi su, dakako, bili oduševljeni.

Očekuju se i prve reakcije ostatka Meghanine američke obitelji, oca Thomasa s kojim vojvotkinja ne komunicira još od prije vjenčanja s Harryjem u svibnju, kao i polusestre Samanthe koja je posljednjih godinu dana predvodnica kritika na njen račun, premda je prije nekoliko dana nepozvana došla u London kako bi se pomirla s Meghan i Harryjem, ali su je dočekala zatvorena vrata Kensingtonske palače.

O Meghaninoj trudnoći se spekuliralo već neko vrijeme, a naročito nakon što se na vjenčanju u petak pojavila u malo širem modrom kaputiću koji je skrivao njen trbuh. U ponedjeljak ujutro, nakon slijetanja u Sydney, pri izlasku iz zrakoplova nosila je u ruci dvije ljubičaste mape s papirima i držala ih na način koji je upućivao da želi zakloniti trbuh.

Glasinama o trudnoći doprinijele su i informacije kako Meghanina majka, Doria Ragland, u Los Angelesu pohađa tečaj brizi za bebe, te kako se planira preseliti u London kako bi bila uz kćerku i unuče jer Meghan navodno ne želi angažirati dodatno osoblje i dadilju kad se beba rodi. Sasvim sigurno će osobu od povjerenja, kad su savjeti i briga o djeci u pitanju, imati u jetrvi, vojvotkinji Kate, koja ima troje mališana, najmlađi sin rođen je u travnju.

Nova kraljevska beba, bez obzira hoće li biti dječak ili djevojčica, bit će sedma u nasljednom pravu na britansko prijestolje, nakon djeda, princa Charlesa, strica, princa Williama i njegovih troje djece, princa Georgea, princeze Charlotte i princa Louisa, te oca, princa Harryja. 

Izdvojeno

11. kolovoz 2020 12:08