StoryEditorOCM
ŽivotNešto slasno

Desert od kesten pirea gotov u dvije minute: ova namirnica ide uz sve, a donosimo ideju za slatko poslije ručka, savršeno jednostavno i brzo

8. prosinca 2020. - 14:24

Znate već onu sliku, vani pada snijeg, a u kući toplo, vatra pucketa s kamina, s peći se širi miris pečenih kestena... Ok, nemamo ni snijega, ni kamina, ni vatre iz peći na drva, ali barem u kestenju možemo uživati, u tim divnim plodovima prirode koji mame, onako vrući prže prste.

Tko ih se dohvatio nije, nema pojam što propušta. Zato vam nudimo savršeno jednostavnu, savršeno brzo, savršeno fantastičnu brzu kremu od kesten pirea. Uz pojašnjenje, kestene možete jesti doslovce uz sva jela. Od njih se priprema odlična juha, idu u salatu, rižot, savršeni su u umacima za piletinu i drugo meso, odlični su kao nadjev, a tako su savršeno nepcu ugodni uz torte, kreme, punjenja, štrudle…

Kesten kocke s malo šlaga na vrhu ili kesten torta s vrućim čajem, portom ili rum pun...

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
23. travanj 2024 07:31