Mozaik Život

KAKO BISTE VI REAGIRALI?

Ova majka odlučila se na nesvakidašnji potez, evo što je tražila od gostiju na rođendanu njezine kćeri

KAKO BISTE VI REAGIRALI?

Ne treba posebno naglašavati koliko su rođendanska slavlja važna u životima najmlađih, a njihova organizacija u posljednje vrijeme zna biti i prilično skupa.

Jedna se majka  stoga odlučila na nesvakidašnji potez koji je izazvao niz kritika. Kako piše Mirror Online, anonimna žena počela je naplaćivati dolazak na rođendan svoje kćeri, a cijena "ulaznice" iznosi dvadeset dolara.

Jedna od njezinih bliskih prijateljica odlučila je situaciju ispričati kolumnistici lista Boston’s Globe Robin Abrahams te od nje zatražiti savjet.

- Ona je predivna, draga i zaista divna osoba, ali svake godine naplaćuje ljudima dolazak na rođendan svoje kćeri. Na pozivnici, među ostalim, piše: "Ponesite dvadeset dolara za troškove svoje djece". Ako se rođendan organizira u njezinu domu, onda će imati kutiju za napojnice – iskreno je kazala anonimna prijateljica.

- Morate joj nešto reći u vezi toga prije nego to umjesto vas napravi njezina jadna kći. Prije ili kasnije djevojčica će shvatiti što njezina majka radi i osjećat će se poniženo. Ipak, što se tiče njezinog financijskog stanja, o tome nemojte puno razgovarati. Ne znate kako vaša prijateljica zaista  financijski stoji – iskreno je poručila Abrahams.
 

Naslovnica Život