Mozaik Život

ELITNA PROSTITUCIJA

Javnosti su poznate iz reality showova, bili su im 'odskočna daska' za dizanje cijene: skandal trese susjedstvo, izlijeću imena srpskih starleta

ELITNA PROSTITUCIJA

Nakon što je u zračnoj luci Nikola Tesla u Beogradu uhićen svodnik Mihajlo Maksimović iz Šapca, u javnost su isplivale poruke za koje pojedini mediji tvrde da su prepiske koje je Maksimović razmjenjivao sa svojim klijentima, ugovarajući mjesto, vrijeme i cijenu seksualnih usluga koje su pružale podvođene djevojke iz njegove evidencije.

Blic piše da je osuđivani Maksimović dobivao 50 posto zarade od usluga srpskih starleta i pjevačica, a usluge njegovih djevojaka koštale su između 150 i 500 eura po satu. Za prijatelje je imao 'poseban tretman'.

Navodno su djevojke koje su pružale usluge u Maksimovićevom aranžmanu javnosti poznate iz raznih reality showova na srpskim televizijama.

Reality programi bili su im "odskočna daska" kako bi uzimale više novca, a najskuplja dama iz njegovog kataloga nije bila dio takvih emisija, već je javnosti poznata kao bivša djevojka jednog od najuspješnijih pjevača.

"Sve djevojke koje je Mihailo držao su poznate javnosti i godinama ih gledamo kako se šetaju iz realityja u reality. Čula sam se s nekima od njih i tresu se da ne isplivaju dokazi jer bi tako bile uništene" - ispričali su izvori za Blic.

"Reality im je povećao cijenu, jer su prije javnog eksponiranja uzimale po 100 eura, a sada uglavnom naplaćuju oko 300 eura za sat vremena. Istina je da je Mihajlo uzimao polovicu novca, ali kada su ga zvali prijatelji ili oni od kojih je imao neku drugu vrstu koristi, tada nije uzimao proviziju. One su uvijek dobivale novac odmah nakon odrađenog posla i zato su sve i htjele raditi s njim" - dodao je izvor.

Kurir je objavio da je Mihajilo sa svojim klijentima najčešće razmjenjivao poruke, a njihov neimenovani izvor kaže da su Maksimović i njegovi suradnici bili izuzetno oprezni, te su jedan telefon imali za mušterije, a drugi za prostitutke.

Po njihovim navodima, sudionica realityja "Zadruga", Sanja Stanković, glavna je prostitutka uhapšenog makroa.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sanja Stankovic (@mrs_s.happy) on

Izvor Kurira iz istrage otkriva da su Sanjine fotografije pronađene u laptopu, kojeg je policija zaplijenila u njegovom stanu prilikom uhićenja.

Prema njegovim riječima, Sanja Stanković je za najpoznatijeg srpskog makroa radila dvije i pol godine.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sanja Stankovic (@mrs_s.happy) on

"Pznato je da, osim nje, za Maksimovića rade i starleta Milica Živanović, poznatija kao Mimi Oro, Playboyjeva zečica Božana Vujinović, kao i Sanjina kolegica, reality zvijezda Nataša Šavija - dodaje izvor.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Mimi oro Milica (@mimi_oro_milica) on

I dnevni list Srpski telegraf objavio je danas prepiske za koje tvrdi da su Maksimovićeve, a u nekima od njih spominju se političari, nogometaši i kolege iz kluba...

Naslovnica Život