Mozaik Život

BORBA S NEUGODNOSTIMA

Vojvotkinju Kate šokirao trač da se svadila s prijateljicom jer ju je William navodno varao s njom!? Evo kako su se moćne žene odlučile obračunati

BORBA S NEUGODNOSTIMA

Nedavno su se tabloidi u Velikoj Britaniji zabavljali pričom kako je došlo do raskola između vojvotkinje Kate, supruge princa Williama, i jedne od njezinih dugogodišnjih bliskih prijateljica, Rose Hanbury, supruge markiza od Cholmondeleya.

William je navodno pokušao biti mirovni posrednik kako bi dva para ostala prijatelji, budući da žive vrlo blizu na svojim seoskim imanjima i imaju brojne zajedničke prijatelje.

No, Kate je mužu jasno dala do znanja da ih više ne želi vidjeti i tražila od njega da ih isključi iz njihovog društva.

Sad se pojavila nova priča, pokrenuo ju je američki tračerski magazin "In Touch", kako je do velikog sukoba došlo jer je William imao aferu s Rose, dok je Kate bila trudna s njihovim trećim djetetom, princom Louisom.

Is Rose Hanbury the One Spreading Rumors About Prince William's Cheating Scandal?

Magazin tvrdi kako se, nakon što je čula glasine, Kate odmah suočila s Williamom, a on je uz smijeh ustvrdio kako se radi o lažima.

Kensingtonska palača, službena rezidencija mladog kraljevskog para, nije službeno reagirala, ali od dvorjana se doznaje kako je cijela afera izmišljena i dovodi se u pitanje kredibilitet američkog magazina.

Navodno je najmanje jedna britanska publikacija dobila upozorenje kraljevskih odvjetnika na moguće legalne akcije zbog objave glasina.

Britanska kraljevska obitelj tradicionalno ne poduzima posebne zakonske aktivnosti vodeći se motom "nikad se ne žali, nikad ne objašnjavaj", ali William i njegov brat, princ Harry, neke stvari rade na svoj način.

Harry je prijavio list "Star" nakon objave da je imao vezu s Pippom Middleton, Kateinom sestrom, i izborio ispriku, a Kate i William su uspješno tužili francuski magazin koji je objavio njene toples fotografije s odmora, osim zabrane objave, dobili su i odštetu od 115.000 dolara.

Jesu li se pojavile prve pukotine u braku Kate i Williama, koji su se vjenčali 29. travnja 2011. godine, nemoguće je reći, ali prema nekim informacijama, upravo Kate i njezina prijateljica Rose traže da se poduzmu zakonske aktivnosti protiv publikacija koje objavljuju glasine i nanose štetu njihovim obiteljima...

Naslovnica Život