Mozaik Život

'ŽELIM ŽIVOT'

Prikupljeno 1,3 milijuna kuna, Kolinda i Maja Šuput slično su modno razmišljale, Rozga stigla smjelo dekoltirana

'ŽELIM ŽIVOT'

Već 13. godinu zaredom na Trgu bana Josipa Jelačića održan je veliki humanitarni koncert ''Želim život'', kojem su doprinos dali brojni poznati Hrvati iz svijeta politike, sporta i show businessa, a tijekom kojeg je prikupljeno preko 1,3 milijuna kuna.

Dok su jedni večer uveličali nastupom na pozornici, drugi su se raspoloženo javljali na telefonske pozive u call centru. Među njima je bila i predsjednica Kolinda Grabar Kitarović, premijer Andrej Plenković, Gordan Jandroković, Vedran Ćorluka, Ćiro Blažević, Sanja Doležal, smjelo dekoltirana Jelena Rozga, kao i brojna druga poznata lica.

Zagrebački gradonačelnik Milan Bandić stigao je na štakama.

Predsjednica je blistala u bijelom kompletu, ističući i u ovoj prigodi svoju liniju koja kao da je, izazovima svih blagdanskih domjenaka usprkos, još elegantnija.

Za bijeli kostim odlučila se i zaljubljena Maja Šuput, koja se odvaja od svog dragog, Nenada Tatarinova.

Koncert je završio iskrenom zahvalom Marije Rukavine, mame pokojne Ane Rukavine, koja i vodi Zakladu, a koja je dirnula mnoge.

"Draga mladosti, dragi Zagrepčani, kako sam sretna i ponosna na vas, one svijeće koje su bile upaljene, Ana je sve vidjela. Hvala svim darivateljima, 98 nada za spas života, to je najvrjednije, cijeloj Hrvatskoj hvala.

Želim vam zdravlja i da nitko od vas ne bude trebao matične stanice, volite se pokažite ljubav, razgovarajte sa svojima jer kad dođe trenutak bolesti, onda svi žalimo što nismo još sve rekli. Volite se i od srca vam hvala '' - poentirala je gospođa Rukavina.

Naslovnica Život