Mozaik Život

Aktivna iza kamere

'Otišla sam u Pariz s krivim muškarcem', 'Seksate li se u hotelima': Plavokosa Slovenka Daisy iz 'Gospodina Savršenog' na svom blogu iznosi osobna iskustva

Aktivna iza kamere

Daisy Zaccarin, kandidatkinja iz RTL-ova "Gospodina Savršenog" koja je prošlog tjedna ispala iz showa, vodi aktivan život i iza kamera. O tome najbolje svjedoči njezin blog na kojemu piše o putovanjima, a početkom mjeseca objavila je post pod nazivom "Otišla sam u Paris sa pogrešnim muškarcem". Odmah na početku plavokosa Slovenka prisjetila se svog sna iz nešto mlađih dana.

- Sanjala sam da ću biti u Parizu s osobom koja me voli više od svega na ovom svijetu. Bilo je to oko Božića, a mi smo šetali uz rijeku kada je odjednom kleknuo i zaprosio me - otkrila je Daisy nakon čega je nastavila pisati o svom pravom iskustvu u "Gradu svjetlosti". Istaknula je tako koje je sve znamenitosti posjetila, a s čitateljima je podijelila i da se boji aviona.

- Devet godina bojala sam se letenja, ali tada sam dobila poziv iz Pariza i morala sam otići. Samo sam se nadala da će se avion srušiti na povratku tako da barem vidim Pariz - napisala je 23-godišnjakinja.

- Iz Pariza sam se vratila bez prstena na ruci i četiri mjeseca nakon toga sam prekinula s tim muškarcem. Inače, avion se nije srušio, čak niti na povratku!  - kroz šalu je poručila. 

Među brojnim njezinim tekstovima, pažnju privlači i onaj naziva "Seksate li se u hotelima". Ipak, u njemu je uglavnom riječ o spolno prenosivim bolestima. Daisy je ovaj post posvetila podizanju svijesti o njima, a s čitateljima je podijelila i savjet.

- Uvijek spavajte u odjeći, ponesite vlastite ručnike  - poručila je.

Naslovnica Život