Mozaik Život

'KAO TINEJDŽERICA'

Nina se pohvalila opuštenom fotografijom na balkonu, a pratitelji se uhvatili 'muškarca u odrazu stakla': Mislim da je on zaslužan za ovu sreću...

'KAO TINEJDŽERICA'

S osmijehom od uha do uha i lepršavom frizurom, Nina Badrić je oduševila svoje poklonike, kad je s njima podijelila trenutak intimnog zadovoljstva snimljen na balkonu kuće uz more.

More se, dakako, vidi u odrazu u staklu balkonskih vrata, kao i muškarac koji stoji uz ogradu balkona, a što su Ninini pratitelji brzo uočili.

"Mislim da je odraz u staklu zaslužan za dio ovog osmijeha" - primijetila je pratiteljica.

"Čuvaj se Nina, mangupa!" - dodala je druga.

A sve su je redom iskomplimentirale.

"Bože, prelijepe li žene", "Uvijek predivna",  "Predivna, ženstvena, tako draga i jednostavna", "Kao tinejdžerica", "Kao Neda Ukraden!" - tek su neki od raznovrsnih komentara.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

#havegreatsundayeveryone🙌

A post shared by Nina Badric (@badrich) on

O ljubavnoj vezi Nine Badrić i 51-godišnjeg Livnjaka, Tina Brale, saznalo se početkom lipnja, kad je pjevačicu dočekao na zagrebačkom aerodromu, nakon njezina povratka iz beograda, gdje je bila uzvanica na vjenčanju francuskog vozača utrka Huga Valentea i Anje Stojković, kćeri srpskog nogometnog trenera Dragana Stojkovića Piksija.

Svi danima pričaju o Nini Badrić i korpulentnom Livnjaku koji je zarobio njeno srce, no na ovoj fotografiji više od Brale žene su zanimale njezine sandale

Naslovnica Život