Mozaik Život

konačno naučite

Tako to rade znalci: četiri velika 'da!' i četiri velika 'ne!' za savršen oralni seks u 2017. godini

konačno naučite

Felacio ne mora biti tlaka. Što će se ona ugodnije osjećati tijekom oralnog seksa, to je veća šansa da ćete u njemu uživati češće - kaže bračna i seksualna terapeutkinja Moushimi Ghose. No nisu sve žene stvorene za to te probajte vidjeti postoji li način da joj olakšate, prenosi menshealth.hr

Bilo kako bilo, Nova samo što nije stigla, pa se nadamo da ćete sljedeću godinu ovom problemu pristupit na drugačiji  način...Pa evo što ne smijete i što smijete raditi!

1. Ne stvarajte pritisak. Pružanje felacia zbog osjećaja krivnje kod nje će stvoriti samo prijezir. Držite se pohvala za njezinu oralnu izvedbu i dopustite njoj da odluči kada želi posjetiti vaše međunožje.

2. Nemojte je držati za glavu: Guranjem njezine glave na svoj penis dok vam pruža oralni seks, samo ćete joj istegnuti vrat i otežati disanje.

3. Nemojte naređivati: Naredbe poput 'dublje' ili 'sporije' mogu zvučati kao kritika.

4. Ne ostavljajte je 'suhu'. Dajte joj do znanja da je ona iduća na redu

Recite joj: „Sada sam tako opušten, a stvarno se želim posvetiti tebi. Daj mi par minuta da dođem k sebi.“

Pobrinite se da zna da niste završili.

...a ovo radite...

1. Hvalite je. Žene vole čuti kako izluđuju svoje muškarce, stoga nemojte to zaboraviti izgovoriti.

2. Ugodite joj. Što se žena ugodnije osjeća tijekom seksa, to će seks duže trajati. Imajte razumijevanja za to u kakvom je ona položaju.

3. Uredite se dolje. Budite svjesni svoje osobne higijene prije nego otkopčate šlic. Ako ste baš završili s treningom (ili ste se taj dan jače uznojili), bilo bi pristojno da se na brzinu istuširate.

4.Dogovorite kako ćete završiti. Unatoč onome što vidite u pornićima, mnoge žene ne uživaju u gutanju ili u tome da im svršite po licu.

Naslovnica Život