Mozaik Život

ISKRENE DO KRAJA

Žene mrze oralni seks, a ovo muškarcima nikako ne mogu oprostiti!

ISKRENE DO KRAJA

Jedna je neimenovana gospođa na internetu pokušala objasniti zašto je godinama svojim partnerima pružala oralni seks, iako ga nikada nije voljela.

Na taj je način, pojasnila je, pokušala zadržati muškarca pored sebe koji, kao i velika većina, smatra da definicija nevjerojatnog seksa podrazumijeva predigru uz koju ide oralni seks.

No ženama je ta vrsta erotske zabave najčešće vrlo mrska, a portal cafe.ba donosi pet najčešćih razloga koje su žene navele:

1. Oralni seks je dosadan - Neki muškarci su me pitali o čemu razmišljam kada sam dolje, ali nisam imala odgovor na to. Meni to ne predstavlja nikakvo uzbuđenje, samo dosadu! 
 
2. Osjećate sve mirise
 - Svi pričaju o tome kako je miris vagine karakterističan, ali znate što? Ako se žene nisu stigle osvježiti, odbit će muškarca u nakani da je oralno zadovolji, ali muškarci? Ne, oni nikada ne odbijaju! 
 
3. Previše naporno - Ne samo što moramo držati svo vrijeme otvorena usta, nego smo u položaju poluskleka koji nije ugodan. Kad želim razvijati mišiće, idem u teretanu!  

4. Mrsko gibanje - Da muškarci miruju za vrijeme oralnog seksa, vjerojatno bi sve bilo ok.
  
5. Tekućina je odvratna - Nemojte nam zamjeriti, ali to što iz vas izlazi, nije uopće ukusno! Napravite uslugu partnerici i pitajte je želi li "to" u ustima.

Naslovnica Život