StoryEditor

Cigijevi mirisi za seksi žene i snažne muškarce

Piše PSD.
25. studenog 2011. - 22:26
Nakon što je većina hollywoodskih zvijezda lansirala svoju liniju parfema, na istu ideju došao je i stilist Neven Ciganović koji je proteklih dana predstavio muški miris “Plastic” i ženski “Silicone Kiss”.

- Dobio sam ponudu iz tvornice parfema u Čakovcu da naprave parfem s mojim imenom. Znam da većina celebrityja vani koristi svoja imena u takve svrhe, kao još jedan mogući način zarade. Tako su nastali i muški i ženski parfem, samo ime i ambalaža su odraz mene, a muški miris stvarno i je ono kako volim mirisati - kazao je Ciganović koji je parfeme namijenio ženama koje su seksi i zavodljive te muškarcima koji su snažni i izrazito muževni.

Njegovi parfemi imaju mošus i pačuli u sebi, a kako Cigi ne krije da je kralj estetskih operacija, injekciju botoksa je nacrtao na kutijama svojih mirisa. Vjeruje kako će se njegovi parfemi dobro prodavati unatoč krizi jer Hrvati vole dobro mirisati.

Nakon parfema pokreće i kozmetičku liniju, a prvo će napraviti kremu protiv bora s hijaluronom i nevenom. Imati parfem sa svojim potpisom danas je to već velika industrija koja osigurava dodatnu zaradu svjetskim zvijezdama. U Hrvatskoj za sada djeluje tek tvrtka Essentia d.o.o. iz Čakovca, jedini domaći proizvođač pravih čistih parfema koji se mogu kupiti u ovom dijelu Europe.

- Prema našim saznanjima Ciganović je jedina javna osoba u Hrvatskoj koja je plasirala svoj brend parfema na tržište a koji se ujedno može pohvaliti i kao izvorni hrvatski proizvod. Imamo planove za proizvodnju brendova za još neke poznate javne osobe, ali zbog povjerljivosti informacija to ne možemo objaviti - kažu nam iz Essentie d.o.o.

Hoće li nakon Cigija svoj parfem dobiti još neke hrvatske “zvijezde”, vidjet ćemo. Isti plan ima i bivša misica Fani Čapalija koja priprema ženski parfem prepoznatljivog imena “It’s O.K.!”. No, još joj nedostaje novca za realizaciju.

M. ILIĆ
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
02. prosinac 2021 22:05