StoryEditor
Život'NE MOŽETE ZAMISLITI...'

'Što se tiče moje žene, mnoge stvari vrijeđaju...': princ Harry otvoreno progovorio o svemu, pa i turbulentnom odnosu s bratom; 'Govorili su mi da se ne udajem za njega', priznala je Meghan

Piše JL
21. listopada 2019. - 12:32

Princ Harry i Meghan Markle po prvi puta su se otvorili i iskreno progovorili o svom životu i o odnosima unutar kraljevske obitelji u intervjuu za TV mrežu ITV, prenosi Jutarnji.

S britanskim novinarom Tomom Bradbyjem, naime, razgovarali su još dok su bili na putovanju u Africi, no intervjui su tek sad emitirani.

Vojvoda od Sussexa je priznao da s bratom više nije blizak kao ranije te da će uvijek čuvati svoju obitelj, a vojvotkinja je priznala da nije mogla prihvatiti "britansku ukočenost", jer smatra da suzdržavanje emocija može samo napraviti štetu, prenose britanski mediji.

U razgovoru s Bradbyjem, 35-godišnji princ Harry je rekao da ne želi da se "prošlost ponovi".

Upitan je li zabrinut da se na njegovu supugu vrši sličan pritisak kao na njegovu majku, princezu Dianu koja je poginula u prometnoj nesreći 1997., odgovorio je:

"Uvijek ću štititi obitelj, a sad imam obitelj koju mogu štititi. Sve što je Diana prošla i što joj se dogodilo neizmjerno je važno, ali ne zato što sam paranoičan, nego zato što ne želim ponavljati prošlost." 

Vojvoda se osvrnuo i na sve češće tračeve da s bratom nije u dobrim odnosima.

"U ovoj ulozi koju imamo i koja donosi velik pritisak, neke stvari ne možete izbjeći. Ali prije svega, mi smo braća, uvijek ćemo biti braća. Trenutno se nalazimo na različitim putovima, ali ja ću uvijek biti tu za njega i on će uvijek biti tu za mene.

Ne viđamo se često koliko smo znali ranije jer jednostavno imamo previše posla, ali jako ga volim i većina problema o kojima ste čitali u medijima stvoreni su ni iz čega. Kao braća naravno da imamo bolje i lošije dane...".

Još jednom je princ Harry otvoreno progovorio i o svom mentalnom zdravlju, rekavši da se bori s konstantnim stresom.

"Mislio sam da sam sve riješio, ali se onda odjednom sve vratilo i svaki dan se s tim moram boriti. Dio ovog posla je imati osmijeh na licu, ali što se moje žene i mene tiče mnoge stvari zbilja bole i vrijeđaju, a posebno kad znate da velika većina svega toga nije istina" - priznao je.

Putovanje Afrikom prvo je službeno putovanje princa Harryja, Meghan Markle i bebe Archieja. Meghan Markle, koja se udala za princa u dvorcu Windsor u svibnju 2018. i rodila sina Archieja ove godine, također je iskreno progovorila o iskustvu u kraljevskoj obitelji. 

"Nikad nisam mislila da će biti lagano, ali mislila sam da će biti fer. Ovo je bila teška borba. Kad sam upoznala Harryja, prijatelji su mi bili jako sretni, jer sam ja bila sretna.

Ali prijatelji iz Britanije su mi govorili da je sve to divno, ali da se ne bi trebala udati za njega, jer će mi britanski tabloidi uništiti život.

Govorila sam H-u, tako ga od milja zovem, da nije dovoljno samo preživjeti nešto. To nije poanta. Moraš živjeti i razvijati se, osjećati se sretno..." - ispričala je je Meghan.

Voditelj Bradby je potom istaknuo privilegije u kojima uživaju.

"Kad ljudi šire laži, i znaju da su laži, ali ih i dalje šire, ne znam nikoga kome bi to bilo u redu i tko bi se s tim osjećao mirno. Mislim da je normalno misliti da je trava uvijek zelenija kod susjeda, ali ne možete zamisliti naš život.

Teško je razumjeti kako je nama. Dobra je stvar što imam svoju bebu i muža i oni su najbolji" - otkrila je Meghan Markle svoj najvažniji oslonac u nedvojbeno turbulentnom životu.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
16. travanj 2021 15:29