StoryEditor
Životpodijelila posebnu pjesmu

'Sagnute su glave, a ti snagu daješ...': Doris Dragović na Veliki četvrtak pokazala duhovnu stranu estradne dive i izazvala emotivne reakcije

Piše M.K.
30. ožujka 2018. - 13:21
doris

"Reci mi riječ, ozdravi me, riječ mi u grlu zastaje..." - pjeva Doris Dragović u snagom vjere prožetoj pjesmi "Ja vjerujem", koju je sinoć, na Veliki četvrtak, odlučila podijeliti sa svojim brojnim pratiteljima na Facebook stranici.

Uz poruku "Danas, na Veliki četvrtak, s ganućem i ljubavlju slavimo Kristovu Posljednju večeru, ali i posljednji dan korizme. Slušamo pjesmu ― 'Ja vjerujem', splitska je pjevačica objavila videospot sa skladbom, koja je mnoge potakla na reakciju.

"Predivna naša Doris", "Svaka čast, Doris!", "Uvik takne u dušu i srce..." - nizali su fanovi pjevačice, čiju je pjesmu popratilo i više od tri stotine "lajkova".Posjetitelji splitske crkve Gospe od Zdravlja znaju već godinama koliko je Doris Dragović predana vjerskom životu i koliko god plijenila kao estradna pojava s pozornice, toliko doprinosi i dojmljivim porukama kad čita evanđelja.

Pratitelji showa "Tvoje lice zvuči poznato", pak, u nedjelju će imati priliku ocijeniti splitsku pjevačicu Maju Bajamić u ulozi Doris Dragović.

U ovoj fazi mi ćemo otkriti kako će Maja otprilike kao Doris izgledati...

 

Izdvojeno

05. kolovoz 2020 17:36