ŽivotBURNI DANI

'Ostvario se moj dječački san': Nikola Kalinić objavio staru fotografiju i emotivan status u čast reprezentacije, a 22 dana poslije 'sasvim druga pisma'

Piše M.K.
19. lipanj 2018. - 14:05
kalinic00

Povratak nogometnog reprezentativca Nikole Kalinića familiji u Solin, okolnosti zbog kojih nije bio spreman igrati i oko kojih ga je Zlatko Dalić odlučio isključiti vruća su tema svih kuloarskih priča i vijesti u medijima.

Svatko ima svoju teoriju i niz prepostavki, koji god scenarij bio najispravniji, Kalinić je unio buru i pomutnju u redove Vatrenih. Onako odmah u startu, baš kao i Ćorluka i ekipa kad su se goli kupali na SP-u u Brazilu prije četiri godine i fotkama koje su obišle svijet "izneredili" čednog izbornika Niku Kovača.

Samo što ovdje ipak nije riječ tek o "showbizzu".

Što se Nikoli Kaliniću u prsima skupilo, to je i eruptiralo, a još samo prije 22 dana u čast nogometne reprezentacije na svojem je profilu na Instagramu objavio vrlo emotivan status.

"Na ovaj dan, točno prije deset godina, zaigrao sam prvi put za hrvatski nacionalni tim i ispunio snove koje sam sanjao, otkad sam bio dijete..." - napisao je Kalinić uz staru fotografiju.

Kalinić je tada postao Bilićev peti napadač za Euro. 

"Nikola je tip igrača kojeg je teško impresionirati! On se razlikuje od napadača koje imamo. To su igrači prostora, a Kalinić može igrati leđima prema golu. Slaven neće pogriješiti kad ga povede!" - komentirao je tada Kruno Jurčić. 

 

 

#NIKOLA KALINIć#SP RUSIJA 2018