StoryEditor
ŽivotŠOKANTNE PRIČE

'Ostavio curu, uvatija se teće': mama Dalmatinka nasmijala sve u prvoj emisiji 'Života na vagi'; najteži kandidat ikad zbog pretilosti nije mogao imati više djece

Piše L. L.
20. listopada 2019. - 01:05
kandidati-zivot-na-vagi-cetvrta-sezona-e5cd7cb0d322729d743a51f81d75c515_view_article_new

Počela je nova, četvrta sezona showa “Život na vagi”. U prethodne tri kandidati su izgubili skoro 3000 kilograma, rekla je na početku voditeljica Marijana Batinić.

Veliki je izazov pred trenerima Majom Ćustić i Edinom Mehmedovićem, budući da su ove godine kandidati najteži dosad. Skupa imaju 2514.6 kilograma, što je u prosjeku 157. Na prvom vaganju ove sezone su članovi obitelji i prijatelji kandidata.

Vaga je pokazala i dosad najveću cifru u sve četiri sezone. Ivan Jakubovski iz Vukovara težak je 241,9 kilograma. Zbog pretilosti nije mogao imati više od jednog djeteta. I sin Martin ima problem s težinom, što pokazuje koliko loše prehrambene navike roditelja utječu na djecu. Njegov 17-godišnji sin također je stao na vagu koja je pokazala da ima 145 kilograma.

Marino Marušić iz Zadra, na prvo vaganje poveo je mamu koja je izazvala salve smijeha u publici kad je rekla da se počeo debljati kad je prekinuo s curom. “Ostavio curu, uvatija se teće, liže hladnjak svaku večer” rekla je. Prvo vaganje je pokazalo da ima 167,1 kilogram. Marino je već u prvoj emisiji pokazao da će biti najveći šaljivdžija u showu.

No, ništa manje smijeha nije bilo ni s njegovateljicom iz Dugog Rata. Danijela Pavić ispričala je javno da joj je načelnik Podstrane rekao da pozdravi mještane, a ona mu je odgovorila da se pozdravi naplaćuju. Osim toga, otkrila je da joj je uzor Jelena Karleuša i da sluša cajke jer se u Splitu nema gdje izaći osim na narodnjake.

Štićenice doma nisu ozbiljno shvatile njezin ulazak u show pa su joj spremile čokolade za put. Njeno vaganje pokazalo je 112 kilograma, a mama je otkrila da najčešće opustoši frižider noću.
Kilogrami ju ne sprječavaju da ide na plažu, ispričala je vrckasta Danijela.

Uslijedile su teške životne priče. Nenada Ječmenjaka kojem je vaga pokazala 181 kilogram zbog pretilosti je ostavila supruga.

I Lidija Tomić ostala je sama. Njezin muž jedina je osoba koja ju je činila potpuno sretnom, a umro je prošle godine, na prvu godišnjicu braka. Ostala je živjeti s ocem koji ju je u pijanstvu znao tući.

Prvo vaganje osjećajne Mirne Posavec koja je plakala dok je slušala ostale kandidate pokazalo je da ima 135,1 kilogram.

Najmlađa kandidatkinja, 18-godišnja Sara Sitarić iz Ladimirevaca teška je 137.7 kilograma. Njeno odrastanje obilježili su ružni komentari na račun izgleda. a na izlasku su ju čak znali nazvati stokom.

Ivan Filipović, nastavnik zemljopisa iz Štitara ima 183,8 kilograma, a zbog lijepog lica Marijana nije mogla vjerovati da nikad nije imao djevojku. Ako smršavi, obećala mu je da će ga ženiti.

Julija Božnjak iz Opuzena do brojke od 135 kilograma došla je jer je uvijek sebe stavljala na zadnje mjesto. Ovo je prvi put da čini nešto za sebe, ali ponovno je mislila i na druge I kaže da želi biti uzor u svojoj zajednici, jer među njenim susjedima ima još kandidata za Život na vagi, komentirala je kroz smijeh Julija.

Držislav Šušak je otac djeteta s cerebralnom paralizom, a upravo on mu je motivacija da izgubi kilograme I s njim provede što više vremena.

Medicinskoj sestri Nei Jurković najveći problem predstavljaju predrasude s kojim se susreće u poslu.

Vladimir Gurka je nekoć bio profesionalni hokejaš, a i danas je u sportu i trenira djecu. Sve je šokiralo priznanje da dnevno popije po 6 litara gaziranih pića.

Ana Žderić iz malog mjesta pored Vinkovaca, ima 22 godine i nije udana. Za sebe kaže da je vesela i komunikativna samo s ljudima koje poznaje dugi niz godina, dok se u novom društvu uvijek osjeća nepoželjno i nelagodno. Oduvijek je skrivala emocije i tako je došla do 139,9 kilograma.

Robert Baković iz Velike Gorice otac je četvero djece zbog koje želi izgubiti kilograme. U show je ušao s 169,1 kilograma.

Dvadesetpetogodišnji Alen Španiček iz Zagreba prvo vaganje nakon tri godine pokazalo je veliku brojku. On ima 151,7 kilograma.

Svi kandidati su odlučni ostaviti svoje loše navike i krenuti u transformaciju života. Oduševljenje će vjerojatno splasnuti kad krenu naporni treninzi, ali kandidati prošlih sezona pokazali su da se upornost isplati.

#ŽIVOT NA VAGI

Izdvojeno

02. srpanj 2020 17:13