StoryEditor
ŽivotŠIROK OSMIJEH

'Mora biti crnka!' bio je decidiran Pavić, lani zasut ponudama obožavateljica; Želja mu se ispunila: ova je prelijepa djevojka osvojila splitskog teniskog asa 

Piše M.K.
13. lipnja 2019. - 12:44
mate00

Splitski teniski as prošle je godine, prema vlastitom priznanju, bio zasut porukama i ponudama obožavateljica, koje su ga masovno kontaktirale preko društvenih mreža i predlagale mu susrete.

"Za ljubav trenutačno nemam vremena..." - "pravdao" se tada novinarki Glorije 191 centimetar visoki tenisač, "sto posto sam posvećen sportu".

No jedna se djevojka, ipak, uspjela probiti kroz barijere Pavićevih turnira, putovanja, treninga i naći put do srca naočitog i uspješnog Splićanina.

Prije nekoliko tjedana Mate je, naime, prvi put objavio njihovu zajedničku fotografiju uz komentar: Vrhunska priča. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

💚 #vrhunskaprica

A post shared by Mate Pavic (@pavicmate) on

U ženskom društvu, uz terene na zagrebačkoj Šalati, gdje se jučer odigravao sportski spektakl "Gem Set Hrvatska", snimio ju je i naš fotoreporter.

I odmah nam je palo na pamet - Mati Paviću se ispunila želja!

Kad je prošle godine pričao o tome kakvu djevojku priželjkuje i koja bi bila njegov tip, Pavić je bio decidiran:

"Mora biti crnka!".

I bome jest, lijepa tamnokosa djevojka sa širokim se osmijehom okrenula prema reporteru koji ju je fotografirao. 

Jedan od najboljih igrača parova na svijetu priznao je i da su mu "draže samozatajne žene koje čekaju da im muškarci prvi priđu".

"U vezi sam tipični horoskopski Rak, pažljiv i romantičan, djevojku volim iznenađivati. S druge strane, ona mora imati puno razumijevanja za moju karijeru. Uz tri žene u kući, majku Snježanu, te sestre Nađu i Mateu morao sam postati romantičan" - ispričao je uz smijeh.

Mate Pavić je tri i pol godine hodao sa Splićankom Ninom Petreš, a razišli su se preklani, nakon što su oboje zaključili da su zbog tenisa previše razdvojeni.

"Instagram mi “gori” - ispričao je tada Mate. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Mate Pavic (@pavicmate) on

Da nije samo Mate zaljubljen, nego da ljubav jako grije i jednog od naših najtrofejnijih veslača, Martina Sinkovića, također je pokazao jučerašnji turnir, u kojem je uživala brojna publika.

Ženska je posebno bila inspirirana nastupom Dejana Lovrena, kojega su obožavateljice opkolile čim su dobile priliku...

#MATE PAVIĆ

Izdvojeno

28. lipanj 2020 22:21