StoryEditor
ŽivotINTENZIVNE EMOCIJE

'Kraljevi drame i preokreta!': Dalić je sinoć gorio zbog Livna, ali i naših vaterpolista; Evo kako je 'friškog bračnog kreveta' za Barakude srčano navijao Ćorluka

Piše M. Klarić
25. srpnja 2018. - 12:44
corluka dalic

Zlatko Dalić se fotografijom koja prikazuje impresivan doček kojeg su mu priredili njegovi Livnjaci zahvalio rodnom gradu, što je, dakako, izazvalo očekivane strastvene poruke.

 

Hvala Livno!!!

A post shared by Zlatko Dalic (@daliczlatko) on


Uz nebrojene "lajkove" i srca koji su popratili objavu izbornika, poklonici su pisali:

"Iz Kanade sam vas s djecom došla dočekati u Zagrebu, pa u Livnu. Hvala vam za mjesec dana ponosa i slave..." ,"Hvala tebi Zlatko na svemu što si učinio za Hrvatsku i hrvatski nogomet", "Hvala Zlatko što postojiš, tako smiren, želim ti puno sreće i uživaj sa svojom obitelji...".

No Dalićeve silne emocije, sudeći po objavama na Instagramu, nisu izazvali samo njegovi sugrađani, nego i fantastičan uspjeh naših vaterpolista.

"Bravo barakude!" - napisao je nogometni izbornik uz fotografiju s utakmice koja je među navijačima izazvala intenzivne emocije.

 

Bravo barakude!

A post shared by Zlatko Dalic (@daliczlatko) on


"Kako smo okrenuli skoro izgubljen meč!", "Bravo momci!", "Hrvati su kraljevi drame i preokreta!", "Ajmo opet srebro!"... - brojni komentari Dalićevih pratitelja svjedoče da se i drama u bazenu masovno pratila.

Pratio ju je i Vedran Ćorluka iz friškog bračnog kreveta...


 

Izdvojeno

11. srpanj 2020 14:15