StoryEditor
ŽivotVELIKE EMOCIJE

'Kako bi drugačije s njom pričali da smo znali...': sjećanja prinčeva na pokojnu lady Dianu fanovima i dalje kidaju srce, evo kako su se sjetili neprežaljene obitelji

Piše M.K.
10. rujna 2018. - 11:04

Kad su princ William i princ Harry posljednji put pričali sa svojom mamom Dianom ona je bila u Parizu, bilo je to par sati prije njene pogibije.

Prinčevi su bili u Škotskoj, s bakom, Kraljicom. Kad ih je Diana nazvala bili su u žurbi, jer ih je čekao nastavak igre.

"Harry i ja smo tako očajnički željeli samo joj reći bog i nastaviti se igrati! Da sam mogao znati što će se dogoditi, ne bi bio tako nestrpljiv..." - shrvano je jedno ispričao princ William.

Njegovih su se riječi sjetili obožavatelji pokojne princeze, koji svakodnevnim objavama na Instagam profilu Sjećanje na Dianu, ne dozvoljavaju da uspomene na voljenu britansku princezu ni najmanje ne izblijede.

Ali to se čini nemogućim, s obzirom koliko je Diana obožavana u Britaniji, čini se čak još snažnije nakon ženidbe princa Harryja.

"Kako bi sasvim drugačije taj razgovor tekao da smo imali i najmanju, najmanju pomisao na bilo što loše..." - rekao je  princ Harry, koji je u trenutku majčine pogibije u Parizu imao samo 12 godina.

Objava je na profilu dobila preko 20 tisuća lajkova, a komentari su dirljivi i potresni.

"Bila sam mlada majka svojoj dvojici sinova u trenutku kad je vaša majka poginula. Nikad neću zaboraviti taj dan, te dane. Obožavala sam je. Bila je potpuno drugačija od svih i sve je radila toliko iskreno. Obožavala vas je, svoje sinove..." - komentirala je jedna gospođa.

"Ljubav koja je vladala među njima bila je vidljiva" - komentirala je druga.

"Prinčevi su izrasli u predivne muškarce. Diana je sigurno ponosna" - istakla je treća.

"Svima nama koji smo duboko voljeli Dianu teško je slušati kad njezini sinovi pričaku o njoj. Harry se svaki put doslovno suzdržava da ne zaplače, ja plačem gledajući ga" - još je jedan u moru komentara na objavu.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Princess Diana and Prince William♥️ October 1989.

A post shared by Princess Diana🌹 (@dianaremembered) on

 

 

 

#PRINCEZA DIANA#PRINC HARRY

Izdvojeno

07. srpanj 2020 10:32