ŽivotFokusirani na dekolte

'Jeste li vi predstavnica prostitutki?': političarka na sjednicu stigla u najprovokativnijem izdanju ikad, evo kako je reagirala na neumjesne komentare nekih kolega

Piše J. V.
ana

Brazilska političarka Ana Paula da Silva stigla je na sjednicu parlamenta u vjerojatno najprovokativnijem izdanju viđenom u toj prostoriji. Da Silva, poznatija i kao Paulinha, u listopadu je izabrana za predstavnicu u zakonodavnoj skupštini brazilske države Santa Catarina, no tek je zadnjim pojavljivanjem uspjela privući pažnju javnosti.

Kako je sama kasnije zaključila, iz razloga koji su mnogo manje bitni od gorućih problema u državi, ali njeni kolege nisu mogli prijeći preko onoga što je odjenula. Stigla je, naime, u crvenom kombinezonu s dubokim dekolteom, na kojeg su svi bili fokusirani za vrijeme trajanja sjednice.

No tu nije bio kraj; navodno se neki nisu mogli suzdržati od uvredljivih i neprimjerenih komentara, pa ju je jedan od zastupnika priupitao "Jeste li vi predstavnica prostitutki?". Političarka je kasnije izjavila kako će tužiti sve one koji su joj uputili uvrede, misleći ponajprije na komentare na društvenim mrežama, piše The Brazilian Report.

Dodala je i kako će zarađeni novac od parnica dati u humanitarne svrhe, sve za pomoć zlostavljanim ženama.

#ANA PAULA DA SILVA