StoryEditor
ŽivotBORBA PROTIV KARCINOMA

'Bradata aukcija': donosimo fotogaleriju s netipične humanitarne akcije, evo tko je sve ostao bez svog zaštitnog znaka i kakva je atmosfera danas vladala u jednoj brijačnici

Piše L.L.
1. prosinca 2019. - 18:36

Netipična humanitarna akcija 'Bradata aukcija' službeno je započela danas, točno u podne, iako se tijekom posljednjih nekoliko dana održalo svojevrsno prednatjecanje u kojem je, recimo, za bradu Aljoše Asanovića ponuđeno čak 15 tisuća kuna, a svog zaštitnog znaka odrekli su se i novinar HRT-a Marko Šapit, glazbenik Marko Pecotić i glumac Tomislav Čubelić.

Riječ je o akciji koju organiziraju brijačnica “Ka’Brada” i “Wine & Cheese Bar Paradox”, uz podršku Županijske lige protiv raka.

Danas je još pripadnika muškog spola pohrlilo u brijačnicu kako bi dali svoj doprinos borbi protiv karcinoma i podizanju svijesti o toj bolesti.

- Ovo sada već tradicionalno humanitarno brijanje će se održati u prostoru vinskog bara Paradox, a s žiletima u rukama čekaće vas brice iz brijačnica ka'Brada, Barbershop Stil A, Barbershop Ivan, sve sami majstori svog zanata Marina, Šunje, Mili, Bruno, Duje, Darija, Nino i gost iz Njemačke Domagoj. Ekipa iz Paradoxa priprema zanimljiv glazbeni program sviraju nam Little Sister i DJ Matthew Bee, a uz selekciju piva LAB Split Craft Brewery, a kavu na eventu će nam raditi ekipa iz Kava 2, učesnike aukcije očekuju i brojna iznenađenja - najavili su odganizatori, a dio vesele atmosfere pogledajte u našoj fotogaleriji.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?

Izdvojeno

24. rujan 2020 21:06