ŽivotTreba joj alfa mužjak

'Bila sam mu paravan... Godinama me varao, i to s muškarcima!': nakon teškog razočaranja, ova Dalmatinka iz malog mjesta uz more traži ljubav na selu

Piše J.V.
download

Kao i brojni kandidati koji su se u show "Ljubav je na selu" prijavili prije nje, i Irena Lalin traži - pravu ljubav. "To je jedini smisao života!", napomenula je nova natjecateljica, koja brojnim neugodnim situacijama u životu unatoč, još uvijek vjeruje da će pronaći pravoga muškarca.

Kad kažemo neugodne situacije, zapravo umanjujemo "sramotu" koja se Ireni, ni krivoj ni dužnoj, izdogađala naočigled maloga mjesta u kojemu živi. Biograd na Moru gradić je u kojem svatko svakoga zna, a kao što znamo, selo voli priče.

Pogotovo ovako "sočne", kao što je Irenina. Nakon punih devet godina braka, Biograđanka je saznala da ju suprug od prvoga dana vara, i to, uglavnom, s muškarcima. 

"Ne samo da me prevario, nego je to radio svih ovih godina. Ja sam mu samo bila paravan za normalan život, dok je on od mog napravio laž", otkrila je 45-godišnjakinja za RTL.Zaboravila je valjda da "normalan" život zna biti često i onaj nesretniji, ali nek' ju opravda nanesena nepravda. Tužna zbog svega što joj je bivši suprug priredio, Irena se nekako, "osramoćena", prisilila krenuti dalje, ali najprije je o svome braku dodala još ponešto...

"Sam ulazak u brak, kao i ljubav, od početka su bili laž. A ja sam bila naivna i slijepa od ljubavi", zaključila je Irena, a dodala je i da je sve to bila "najveća pogreška u njenome životu".

Tu se s njom sasvim slažemo, jer u brak je bezbrižno uplovila nakon samo 15 dana veze sa svojom netom napunjenom 21 godinom.

"Bila sam mlada, naivna i nisam to vidjela. I sada, dok se svega toga prisjećam, hvata me mučnina", potreseno će.

Planira konačno pronaći "alfa mužjaka", kakav njen bivši nije bio, pa je odlučila da bi najbolje bilo da se uputi na selo. Ionako zna raditi sve seoske poslove, gušta u prirodi, a jedini cilj joj je pronaći "ljubav svog života". Na avanturu će krenuti kod farmera Denisa, za kojega se nada da neće pokazati slične sklonosti kao njen bivši, već da će ju zavoljeti takvu kakva je i prihvatiti njenu naivnu iskrenost.

#LJUBAV JE NA SELU#IRENA LALIN