StoryEditor
Zdravljepremium klasa implantata

Razmišljate o zubnim implantatima? Obavite besplatan pregled i doznajte više

Piše promo
1. kolovoza 2022. - 10:00

Razmišljate li o ugradnji zubnih implantata, zasigurno ste se barem jednom zapitali kako izgleda proces ugradnje implantata, koji implantat odabrati, hoće li vas proces ugradnje implantata boljeti i koliko traje oporavak.

U Dentech dental centru u Splitu možete obaviti besplatan pregled i konzultacije te doznati sve informacije na jednom mjestu, a više o zubnim implantatima koje Dentech klinika koristi predstavljamo u nastavku.

Koje implantate koristite u Dentechu?

„Prije svega, važno je napomenuti da u Dentechu koristimo isključivo premium klasu implantata zbog zajamčene kvalitete izrade i znatno manjeg rizika od komplikacija, ali i zbog zadovoljstva naših pacijenata. Straumann implantati tako su već 60 godina vodeći implantati na svjetskom tržištu, najpoznatiji su i najprodavaniji premium brand, a odlikuje ih vrhunska kvaliteta te kontrola proizvodnje i uspjeh koji je znanstveno dokazan. Uz Straumann, u Dentechu još koristimo i japanske GC implantate. Implantati oba branda izrađeni su od titana i titanskih slitina najviše kvalitete i visoke čvrstoće, zbog čega se upotrebljavaju i kod najzahtjevnijih zahvata“ – kažu nam u Dentechu.

Kako izgledaju konzultacije prije ugradnje implantata u Dentechu?

Ako se odlučite za ugradnju implantata, na vašem dogovorenom terminu u Dentechu ispunit ćete upitnik o zdravlju, a stomatolog će zajedno s vama obraditi vašu anamnezu i obaviti stomatološki pregled te će snimiti ortopan, odnosno rendgensku snimku čeljusti. Na takav način ćete doznati jeste li kandidat za ugradnju implantata.

Važno je da s vašim stomatologom detaljno dogovorite sve detalje i dileme, kako biste za vrijeme samog procesa ugradnje implantata bili što opušteniji i bezbrižniji. Na konzultacijama slobodno upitajte vašeg Dentech stomatologa sve ono što vas zanima u vezi cijelog procesa, uključujući i cijenu. Nakon konzultacija i pregleda dobit ćete pisanu ponudu s navedenim cijenama.

Kako izgleda proces ugradnje implantata?

Prije ugradnje implantata oralni kirurg će vam prvo dati lokalni anestetik kako bi cijeli proces ugradnje bio bezbolan. „S obzirom da nam je uz vrhunsku izvedbu ugradnje implantata još najvažnija udobnost i zadovoljstvo pacijenta, lokalna anestezija se daje uvijek, dok sam proces ugradnje traje oko trideset minuta po implantatu. Naravno, neposredno nakon postavljanja implantata i kroz sljedećih nekoliko dana može se javiti blago oticanje. Zbog toga ćete se trebati pridržavati terapije i uputa koje vam je dao vaš Dentech stomatolog, kao i uzimanja isključivo preporučenih analgetika“, tvrdi Dentechov vodeći doktor Ivan Lukšić.

Kako se možete naručiti na besplatan implantološki pregled i konzultacije?

Iako smo se potrudili detaljno vam pojasniti sve što bi vas moglo zanimati, zasigurno ćete imati još poneko pitanje.

Zbog toga se Dentechovom timu uvijek možete obratiti s povjerenjem i dogovoriti vaše besplatne konzultacije u stručnom okruženju Dentech dentalne klinike.

“Za sve upite obratite nam se na našu e-poštu info@dentech.hr, telefona 021/488-699, 099/482-7567 te Instagram ili  Facebook, a mi ćemo vam odgovoriti u najbržem roku“, još nam poručuju.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
01. kolovoz 2022 10:02