StoryEditor
Zdravljepuste blagodati

Najosjetljiviji dio muškoga tijela dobio je svoj jacuzzi, video otkriva kako funkcionira; 'Čudno je i privlačno istovremeno...', analizira djevojka, što se vama čini?

Piše M.Dr.
24. listopada 2019. - 18:26
testisi

Opuštanje nakon napornog dana svima dobro dođe, a ova bi spravica mogla oduševiti muški rod. Sudeći po onome što smo o njoj istražili, jednostavna je za korištenje i, što je posebna blagodat, kažu i dobra za zdravlje.

Kako se navodi na stranicama kompanije koja je na tržištu ponudila ovaj proizvod, jedan dio muškog tijela posebno je podvrgnut naporima kod aktivnosti kao što su vožnja biciklom, jahanje ili grublji sportovi, u kojima postoji rizik od udaraca u području testisa.

Tako je svijet ugledala naprava za masažu posebno delikatnog dijela muškog tijela, koja je posebno dobra za one koji većinu dana provode u trapericama i uskim hlačama.

Zanimljivo je i da se spravica nudi u tri različita modela, bijela i crna koštaju 40-ak dolara, dok postoji i zlatna, čija će cijena biti oko 10 tisuća dolara, idealan božični poklon za one dubljeg džepa koji traže originalnu ideju.


Jacuzzi radi na baterije koji stvaraju mjehuriće i ne traži nikakva uputstva za upotrebu.

- Meni izgleda savršeno, uzet ću ga za svog dečka!

- Koja voda ide unutra, poznato je da topla voda utječe na spermije!

- Čudno je i kul istovremeno!

- Hm, možda dobro dođi kao seksi igračka... Tek su neki od brojnim komentara znatiželjnih analitičara, a što se vama čini?

 

Izdvojeno

14. srpanj 2020 08:49