StoryEditor

Koje zubne implantate odabrati i zašto?

Piše promo
3. rujna 2020. - 12:50
Straumann implantati su zapravo investicija u zdravlje i izgled

Odgovore na ova pitanja potražili smo u stomatološkoj ordinaciji Dentech

Poznato je kako su implantati najbolje rješenje u slučaju nedostatka jednog ili više zuba. Kada se odlučite za zahvat ugradnje, trebali bi dobro razmisliti koje implantate odabrati. Veliki broj pacijenata ne zna da postoje razlike između implantata koji se ugrađuju u brojnim stomatološkim ordinacijama i klinikama. Danas na tržištu postoje stotine proizvođača, a pionirima implantologije smatraju se Straumann implantati, koji su 60-ih godina bili jedini implantati na tržištu.

Straumann je i dan danas, vodeća švicarska kompanija u proizvodnji implantata u svijetu. Brojne su prednosti upravo te vrste implantata. Osim što nude doživotnu garanciju na implantat, biološka kompatibilnost Straumann implantata znatno smanjuje neželjene reakcije i upale desni i kosti. Uz Straumann implantate zapravo, birate trajnu kvalitetu i sigurnost. Vrijeme oporavka je kraće, a uspjeh terapije je zagarantiran.

U stomatološkoj ordinaciji Dentech, ponosni su što su za svoje pacijente izabrali trenutno najbolje implantate na tržištu.  Straumann implantati su zapravo investicija u zdravlje i izgled koja se zasigurno isplati. Dentech vas ovim putem, poziva na besplatan pregled i konzultacije. Riješite problem nedostatka zuba i vratite osmijeh na lice, a do sredine rujna iskoristite i 20% popusta na gotovinsko plaćanje.

Možemo zaključiti da kada je riječ o pouzdanosti, kvaliteti, tehnološki naprednoj ugradnji i nizu kliničkih istraživanja, Straumann je globalni brend broj jedan. Stoga ne čekajte! Zatražite svoj termin za konzultacije, zahvat ili tretman putem poziva na broj ordinacije 021 488 699 ili e-mailom na  info@dentech.hr ili ispunjavanjem kontakt forme na web stranici.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?

Izdvojeno

24. veljača 2021 03:30