Mozaik Zdravlje

sve za užitak

Ovo je 11 stvari koje bi svatko trebao znati o oralnom seksu

sve za užitak

Oralni seks je učestala tema većine parova te ga svi ne žele niti isprobati.

U redu je da želite zadržati distancu između svojih ustiju i genitalija i da vam se sam taj čin gadi, no želite li ipak isprobati ugodu koju time možete pružiti, ali i dobiti, svakako pročitajte ove činjenice o oralnom seksu, piše Vagabomb

Nije sve u ustima.

Ako zadovoljavate muškarca koristite ruke te vam tako usta neće morati odraditi sav posao, a i partner će osjetiti veću stimulaciju. Igrajte se i budite nježni pritom. 

A ukoliko zadovoljvate ženu najvažniji alat je jezik, a pomoćni usne te zapamtite da ne sišete snažno.

 Ruke mogu ići svuda.

I za žene i za muškarce stimulacija bradavica je važna. Kad su vam usta zauzeta dozvolite rukama da istražuju. Kružite oko bradavica onako kako biste voljeli da suprotna strana to čini vama. 

Koristite lubrikante.

Izaberite one s mirisom koji vama najbolje odgovara pa će vam tako biti ugodnije opustiti se.

Pružanje oralnog seksa muškarcu teže je od oralnog zadovoljavanja žene.

Zadovoljiti oralno muškarca oduzima mnogo više energije i koncentracije. Zamislite da ližete bananu i ne smijete zagristi. Isto se događa i tada jer vam se u jednom trenutku javi potreba refleksna za ugrizom pa je tada najbolje odustati ukoliko do tada niste uspjeli partnera zadovoljiti do kraja. 

Prekrijte zube.

Zubi na penisu su najgori osjećaj koji se muškarcu može dogoditi, stoga ih prekrijte usnama i partner će vam biti zahvalan. 

I u oralnom seksu postoje pozicije. 

Kada primate oralni seks za bolju stimulaciju klitorisa stavite jastuk ispod kukova ili podignite jednu nogu i lezite pri dnu kreveta tako da partner kleči na podu pored kreveta. Iskusit ćete jak orgazam u ovim pozicijama pa isprobajte što prije.

Ne voli svaka žena stimulaciju klitorisa. 

Nekima to nije ugodan čin. Ukoliko spadate u tu skupinu pokušajte leći na leđa sa skupljenim nogama i pitajte partnera da više pozornosti posveti samo pubičnom području. To bi brzo trebalo preokrenuti situaciju. 

Maknite se s kreveta. 

Oralni seks može se obavljati bilo gdje. Čak ne trebate ni biti potpuno goli. Razmislit o liftovima, stolicama, autu ili čak pod tušem. Mogli biste se ugodno iznenaditi. 

Možda vam se ne sviđa tehnika pa to recite partneru. 

Loš oralni seks je užasno nelagodan. Razmislite samo koliko su genitalije osjetljivo područje i baš stoga obratite partnerovu pozornost na tehniku koja vam više ugode pruža. Treba pogoditi idealan balans, a to ćete postići samo komunikacijom jer dobra komunikacija znači dobar seks. 

Koristite kondome.

Mada nećete zatrudnjeti mogli biste dobiti spolnu bolest, stoga ih nikako ne zaboravljajte jer jedna noć užitka možda vam ostavi dugoročne kobnije posljedice po zdravlje. 

Higijena neka vam bude na prvom mjestu.

Tako ćete otkloniti infekcije i nećete se prilikom seksa osjećati nelagodno. Ne trebate pretjerivati s dotjerivanjem intimnog područja već se samo potrudite održavati normalnu higijenu tijela. 

Oralni seks je način da svog partnera bolje upoznate. Dovodeći njega ili nju do užitka orgazma svojim ustima povećat ćete razinu povezanosti među vama i tako ćete se još i više uspjeti intimno otvoriti jedno drugom.

Naslovnica Zdravlje