StoryEditor
TrendPromo

FOTO: Za najveću plažu Hrvatske do ove godine niste čuli, ali na njoj je preko 19.000 ručnika

Piše EP
30. srpnja 2020. - 09:08

Na novo normalno stručnjaci upozoravaju od početka godine. Na rad od doma i nošenje maski ljudi su se više manje navikli, ali što s putovanjem?

Pipi, najbezbrižniji dalmatinski brend, i ove je godine pokazao da se s boli me Pipi stanjem uma ljeto kao u Dalmaciji može iskusiti u bilo kojem dijelu Hrvatska. Tako su na njihovoj digitalnoj plaži cijelu Hrvatsku pretvorili u plažu i na taj način svakome dali priliku da svojim digitalnim ručnikom zauzmu svoje mjesto na plaži. 

Apsolutni hit na društvenim mrežama je i glavna nagrada za po 10 najsretnijih svakog tjedna - #bolimePipi Lito2020 paket aranžman.

U paketu se nalazi sve što je potrebno da bi mogao iskusiti ljeto ka’ da si u Dalmaciji.
Morska sol, koja od vode napravi more, bočica s pravim mirisom šumice, školjka koja proizvodi šum mora, i ostali autentični dalmatinski proizvodi.

Na Pipi plaži se do kraja trajanja nagradne igre našlo preko 19.000 ručnika kojima su obožavatelji zauzeli svoja mjesta, bilo to pod suncem ili u debelom hladu. A uz tisuće prijava, na Pipi plaži mogu se naći i tisuće fotografija opuštene ekipe koja živi dalmatinsko ljeto po cijeloj Hrvatskoj. Pogledajte najbolje u galeriji, a ostatak na #bolimePipi plaži!

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
24. lipanj 2021 07:53