StoryEditor
TrendSamo originalno

Nije sve u romantičnoj večeri: potražili smo opcije za one koji ne slave Valentinovo uz svijeće, dobrog provoda neće nedostajati, čak i za nula kuna!

Piše Trend/SD
14. veljače 2020. - 16:45
Shutterstock

Tražite li opciju koja ne uključuje hranu, piće i romantično držanje za ruke, a želite se večeras zabaviti s boljom polovicom (ili ekipom), neće vam ih nedostajati!

Sigurno ste čuli, možda vam je i promaklo - danas je Valentinovo. Neki ga obilježavaju, neki ne, ali u oba slučaja možete iskoristiti ponudu koju ugostiteljski objekti povodom Dana zaljubljenih nude. 

Klasičari se, dakako, drže večere, pa su već jako dobro naštrebali restorantske menije i sljedove. Rezervirali prvog dana nove godine. Uz svijeće, uz živu muziku ili kod kuće, to već ovisi o karakteru, baš kao i spiza, riblja, mesna ili pizza. No ovdje o tome nije riječ, potražili smo opcije koje ne uključuju odlazak na večeru.

Ne vjerujemo ni mi, ali ima i takvih. Splićanima predlažemo tri opcije, ljubitelji glazbe bit će oduševljeni.

Sara & Jappa: My jazzy Valentine

Ljubitelji jazza koji žedne za dobrim provodom u svom gradu, večeras se mogu pustit' od kraja. Sara & Jappa bend je koji nastupe temelji na intimnim akustičnim obradama jazz klasika iz 40-ih i 50-ih godina prošlog stoljeća, koje su popularizirali Ella Fitzgerald, Nat King Cole, Frank Sinatra, Peggy Lee, Tony Bennett i mnogi drugi legendarni izvođači tog žanra.

Za nastup na Valentinovo na repertoaru će se naći pjesme kao što su At Last, My Funny Valentine, L-O-V-E, Something Stupid, Body and Soul i druge. Intimna atmosfera i svevremenski hitovi dobitna su kombinacija, bilo Valentinovo ili ne.

Mjesto: GKL

Upad: 80 kuna

Početak: 20:00h

Judin plesnjak

Plesnjak će početi oko 20 sati, javljaju iz kluba, i to s ritmovima bossa nove i salse za razdrmat' kukove, pa malo evergreena i swinga da se koraci oslobode... Završit će gdje sve skupa plesne noge odvedu! Dođite solo ili u paru, s ekipom ili strinom, s kolegom ili prijom, obiteljski, s djecom, sa psima, svejedno je jer ljubav nema oblika ni ograničenja. Nek' Valentinovo opet bude samo ljubav i ništa manje ni više!

Mjesto: Judino drvo

Upad: 0 kn

Početak: 20:00h

Banana Zvuk & Lovers’ Night Party

Kinoteka Food & Bar najavljuje dugoočekivani Valentinovo-tulum uz poznati reggae MC duo Banana Zvuk. Banana Zvuk splitski je soundsystem kojeg čini dvojac Luka Barbić (TBF) i Ivan Jurić Yuri (ST!llness), a koji više od desetljeća svojom neiscrpnom kolekcijom reggaea, hip-hop i dancehall traka šire ljubav i veselje u klubovima i festivalima u zemlji i susjedstvu.

Ne trebamo ih posebno predstavljati. Idealna prilika da izađete s prijateljima nakon dugog radnog tjedna i proslavite ljubav.

Mjesto: Kinoteka Food & Bar

Upad: 0 kn

Početak: 20:00h

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?

Izdvojeno

21. rujan 2020 14:27