Overlay
trikovi izolacije

Miranda Kerr otkrila tajnu svojih lijepo uvijenih trepavica: zaboravite na uvijače, zavodljiv pogled možete postići i pomoću kuhinjskog pribora

Foto Shutterstock
10. srpnja 2020. - 14:08

Svaka dama zna da su lijepo uvijene trepavice idealan okvir nježnom i zavodljivom pogledu, a model i jedna od Victoria's Secret anđela Miranda Kerr zna kako to postići i bez posebnog uvijača.

Razdoblje izolacije sve nas je nagnalo da iskoristimo maksimum u svojim domovima, pa smo tako same pripremale svoje maske za kosu i lice, depilirale se, neke čak i šišale, no da nam je netko rekao da kuhinjski pribor može postati i alat za uljepšavanje, na prvu bismo se samo nasmijale.

No, nakon što je Miranda Kerr, manekenka i osnivačica KORA Organics linije kozmetike, otkrila trik za uvijanje trepavica s običnom kuhinjskom žlicom, shvatili smo da za jednostavne beauty pothvate zaista ne treba niti posebna aparatura, niti puno utrošenog vremena.

Za magazin Vogue, Kerr je objasnila: "Ako nemate uvijač za trepavice pri ruci, jednostavno ih uvijete kuhinjskom žlicom."

Kerr je korak po korak pojasnila postupak, a žene koje su ga isprobale tvrde da, ne samo da djeluje, već da trepavice ostaju postojano uvinute tijekom cijelog dana. 

Za početak ovog beauty postupka, sve što vam treba je samo jedna žlica, koju ste prethodno rashladili. Žlicu, ispupčenom stranom okrenutom prema gore, prislonite poviše trepavica, poravnavajući rub žlice s njihovim korijenom. Počevši od vanjskog ugla trepavica, palcem gurnite trepavice na zaobljeni rub žlice. Držite nekoliko sekundi prije nego što otpustite pa ponovno krenite prema unutra. Postupak ponovite i na drugom oku.

Za kraj, nanesite samo malo maskare kako biste dobili na volumenu. 

U nastavku je video Mirandine beauty rutine, a ako vas zanima samo trik za trepavice, preskočite na sedmu minutu te isprobajte i sami.

18. travanj 2024 09:46