StoryEditor
Trendkompleksna priča

Još samo par dana do nove sezone: objavljen je novi trailer za Dark, po mnogima najbolju Netflixovu seriju. Ikad? Procijenite sami, ocjene su sjajne

Piše Tea Sumić Miletić
16. lipnja 2020. - 10:08

Zvuči li vam izrazito visoka ocjena na IMDb-u kao dovoljan mamac za gledanje neke serije, evo dobre vijesti za vas. Netflix je objavio novi trailer za seriju ‘Dark’ i najavio da će se treća sezona početi prikazivati već 27. lipnja.

Dark, koji mnoge podsjeća na sad već kultnu Stranger Things, na IMDB-u ima ocjenu čak 8,8, a zaradio ju je zahvaljujući dojmljivoj estetici, kompleksnim likovima te misterioznoj, slojevitoj priči smještenoj u mali njemački gradić u kojem, kako se čini, svatko krije svoju tajnu.

Radnja se kreće između 2019, 1986. i 1953. godine, a vrti oko nestanka djece u obližnjoj dubokoj šumi. Posljednji nestanak u nizu na površinu iznosi tajne obiteljske tajne i nadnaravne misterije koji uključuju ispreplitanje vremena i prostora...

Prema mnogima, riječ je o najboljoj Netflixovoj seriji, a i na stranici Rotten Tomatoes zaslužila je izrazito visoke ocjene (89 i 90 posto). Eto vam ideje za gledanje dok ne počne prikazivanje treće sezone!

 

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?

Izdvojeno

17. listopad 2020 10:52