StoryEditor
TrendPromo

Idealno prometno rješenje sada je dostupno po odličnim cijenama!

Piše EP
25. svibnja 2020. - 06:00

Automobili su skupi i zagađuju okoliš, autobusi su prepuni i nepouzdani, bicikli su odlični dok ne dođete do uzbrdice. Nitko ne želi doći na poslovni sastanak ili spoj s velikom tragom znoja ispod ruku, uspuhan i crven. Svako tradicionalno prijevozno sredstvo ima neku manu. Međutim, postoje vozila s kojima ćete uživati u vožnji, izbjeći gužve i sačuvati novce u džepu.

Električna vozila nova su vrsta vozila koja su zadnjih godina hit u prijevozu u svim svjetskim metropolama. Mnogobrojne korisnike osvojila je jednostavnost korištenja, dizajn i praktičnost na kraćim relacijama. Posebno su popularna među mladima jer ih mogu nabaviti po pristupačnim cijenama, a ne zagađuju okoliš kao ostala motorna vozila. U ponudi su i električna poslovna vozila koja su idealna za dostavu ugostiteljskim objektima i trgovinama u uskim ulicama i pješačkim zonama starih jezgri.

Elektro vozila d.o.o. poduzeće je koje u Split i Dalmaciju dovodi dašak budućnosti i nudi vam raznovrstan izbor elektrovozila, za osobne ili poslovne svrhe. U svom asortimanu nude električne bicikle, mopede, trokolice i tricikle provjerenih proizvođača iz Turske po najboljim cijenama. Ako se ovo ljeto želite spustiti na plažu bez stajanja u užarenim kolonama automobila i autobusa, navratite do izložbenog salona u Kaštel Sućurcu na adresi Cesta Franje Tuđmana 34 b te provjerite zašto su svi oduševljeni mopedima i biciklima novog doba.

Za više informacija o modelima, cijenama i akcijskim popustima javite se na broj 098 167 9671 ili posjetite web stranicu https://www.elektrovozila.hr/

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?

Izdvojeno

04. ožujak 2021 17:55