Overlay
Ovog ljeta

Crinkle, mikro ili retro? Ako vam nije jasno o čemu se radi, pogledajte trendove kad su kupaći kostimi u pitanju, možda ugrabite kojega na sniženju

Piše Stil
Foto Shutterstock
3. srpnja 2020. - 15:09

Ne sumnjamo da ste kupaći kostim za ovu sezonu već kupili, nadamo se da ste se koji put i okupali. No ako vas tek čeka godišnji odmor, tjedan ili dva na moru, bikini za neobično ljeto 2020. možete ugrabiti i na sniženju.

Iako je ove godine u trendu više nego prethodnih sezona, kad je samo sramežljivo provirivao na društvenim mrežama i plažama, jednodijelni kupaći kostim u svim svojim varijantama, ne zaboravimo i na klasični, omiljeni dvodijelni bikini. Na vezivanje ili visokoga struka, birajte po svome guštu i ne brinite - ovog ljeta teško da možete pogriješiti. Ponuda nikad nije bila šarolikija, ali iz nje ipak izdvajamo pet trendova koji dominiraju.

1. Crinkle

Pomalo čudan materijal za kupaći kostim, "zgužvani" bikiniji na prvi pogled izgledaju kao da su načinjeni od krep papira. No na koži su upravo iznenađujuće ugodni, a njihova moć rastezanja genijalna je. Prodaju se najčešće u jednoj, univerzalnoj veličini koja pristaje i onima najtanašnijima i onima koji će na moru ponosno pokazivati svoje obline.

2. Visoki struk

Kupaći kostimi visokog struka samo će neupućeni nazivati "bapskima". Osim što pristaju svakome tipu tijela, donose i retro vibru koja je prilično poželjna. U kombinaciji s prozračnom lanenom košuljom u njemu možete popiti i kavu u kafiću na plaži.

3. Sportska klasika

S crnim bikinijem teško možete pogriješiti. Još ako nije na vezivanje, ne morate brinuti o trakicama i hoće li skliznuti ili ne za vrijeme skoka u more. Sportska elegancija ove je godine opet "in", za one koji vole zaplivati kraul bez ograničenja i uživati u aktivnostima na plaži.

4. Mikro

Samo za najodvažnije. Oni kojima je glavni izgovor kako ne vole tragove od sunčanja ove sezone mogu se komodno opustiti i priznati da uživaju u sićušnim kupaćim kostimima na trakice. Svi dezeni prolaze, od prugica, točkica do tropskih i cvjetnih, pa i onih u jednoj boji. Ionako je u fokusu nešto drugo...

5. Životinjski print

E, ovo je trend koji se ne da! Rezerviran nekada za Janice iz "Prijatelja" i dadilju Fine iz istoimene serije, animal print ušao je pred nekoliko sezona na velika vrata i na sceni ostao. Na vama je da odaberete sviđa li vam se više onaj zmijski, tigrasti, leopard ili zebra. 

18. travanj 2024 04:48