Mozaik Showbizz

POZNATI U PUBLICI

Splitska pjevačica čijem ukusu mnogi laskaju na Sevinom je koncertu plesala u top kombinaciji, dobro se zabavio i dvostruki djed Alen Islamović

POZNATI U PUBLICI

"Tvoja prva djevojka", "Dalmatinka", "Trava zelena", "Moja stvar", "Od rođendana do rođendana", "Djevojka sa sela", "Prijateljice", "Ante", "Mili moj", "Virujen u te", "Adam i Seva", "Gas, gas", "Tridesete", "Dobrodošao u klub", "Italiana", "Grad bez ljudi", "Brad Pitt", "Tarapana", "Tutorial", "Unaprijed gotovo", "Imaš pravo" Severini su hitovi koje dobro poznaje njezina publika, a većina njih sinoć je odzvanjala Vodicama.

Popela se na pozornicu i sve pokorila: na komentare je li premršava i ide li joj u poslu Severina je večeras dala odgovore

Popularna Splićanka, koja je otvorila CMC festival, ovjenčana je priznanjem za najboljeg izvođača godine, a u njezinom su dojmljivom performanceu uživala i poznata lica, među kojima smo snimili Domenicu i Alena Islamovića.

Splitska pjevačica korčulanskih korijena, kojoj redovito laskaju kao jednoj od najukusnije odjevenih, ni sinoć nije "omanula" s kombinacijom koja je uključivala ključne ljetne komade poput palazzo hlača visokog struka, hit etno topića i slamnate torbice, sve u najpoželjnijoj nijansi sezone.

Dobro se zabavio i Alen Islamović, koji je jučer slavio što je postao po drugi put djed.

Njegova mlađa kći Lana rodila je sinčića Davida šest dana prije termina.

- Kako smo Marjana i ja iz velikih obitelji, jedva smo dočekali da se i naša počne širiti. Maleni David stigao je tjedan dana prije nego smo ga očekivali i dva dana prije mog velikog nastupa na CMC festivalu u Vodicama.

Drago mi je što sam s cijelom obitelji bio u Zagrebu u bolnici kad je Lara rodila i što smo svi zajedno dočekali još jednu prinovu. Presretan sam što sam postao dvostruki djed i nadam se da će i David zavoljeti glazbu baš kao i njegov bratić Din - izjavio je za Gloriju bivši pjevač Bijelog dugmeta, kojemu, sudeći po fizičkom izgledu, uistinu nitko ne bi pripisao "status djeda".

Ali mu se on silno veseli.

Naslovnica Showbizz